Αθλητικά

Με αυτόν τον Έλληνα παίκτη είναι ενοχλημένος ο Μέσι

Με το τέλος του αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Νάπολι στο «Καμπ Νου» ο Αργεντινός άσος λέγεται πως αρνήθηκε να κάνει χειραψία με τον Κώστα Μανωλά.

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν και πάλι ο MVP της Μπαρτσελόνα στη νίκη – πρόκριση επί της Νάπολι με 3-1 στο «Καμπ Νου» για τους 16 του Champions League.

Ο Αργεντινός άσος σημείωσε ένα φανταστικό γκολ, ενώ πέτυχε και άλλο και δεν το μέτρησε το VAR.

Σύμφωνα πάντως με τον ρεπόρτερ Χουάν Αράνγκο ο Αργεντινός άσος τα είχε με τον Κώστα Μανωλά μετά το ματς.

​Η αιτία δεν είναι κάτι που έγινε στο ματς στο «Καμπ Νου» αλλά ανάγεται στο παρελθόν και συγκεκριμένα από τη σεζόν 2017-18.

Ο Μανωλάς ως παίκτης της Ρόμα είχε πετύχει το 3ο και καθοριστικό γκολ στο επικό 3-0 επί της Μπαρτσελόνα, με το οποίο οι «τζιαλορόσι» προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Champions League.

Τον περασμένο Αύγουστο Μπαρτσελόνα και Νάπολι είχαν δώσει ένα φιλικό, με τον Μανωλά να κάνει μια χειρονομία με τρία δάχτυλα στον Σουάρες, θυμίζοντας του το 3-0 με τη Ρόμα.

Στην Μπαρτσελόνα και δη ο Μέσι δεν το ξέχασε και έτσι – σύμφωνα με φήμες – αρνήθηκε μετά το ματς να δώσει το χέρι του στον Έλληνα άσο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button