Site icon Γαργαλιάνοι Online – Οι ειδήσεις και τα νέα της Τριφυλιας, της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου στην ώρα τους!

Με γκολ του Πέππα η Εράνη Φιλιατρών πήρε την νίκη με 1-0 κόντρα στον Τσικλητήρα Πύλου [εικόνες]

Με γκολ του Γιώργου Πέππα λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού η Εράνη Φιλιατρών πήρε την νίκη με 1-0 κόντρα στον Τσικλητήρα Πύλου.

Οι Φιλιατρινοί καρδιοχτύπησαν στην έδρα τους αλλά τελικά ο Πέππας έδωσε την λύση και το πρώτο τρίποντο συνάμα στην ομάδα του.

Από την άλλη, η Πύλος θα μπορούσε να είχε φύγει τουλάχιστον με το βαθμό της ισοπαλίας από μία δύσκολη έδρα αν αναλογιστεί κανείς ότι είχε και χαμένο πέναλτι.

Στο πρώτο μέρος, ο Κουμπαρούλης ανέτρεψε τον Γεωργιάδη με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι και να δείχνει την κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε να το εκτελέσει αλλά η μάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Στο 89′ ο Πέππας με κεφαλιά, νίκησε τον Σαρρή για το τελικό 1-0 και αποδείχθηκε η χρυσή αλλαγή του Κώστα Λυμπερόπουλου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καρβούνης, με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Βαμβακά.

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Κουμπαρούλης, Γεωργιόπουλος (80′ Χαραλαμπόπουλος), Νικολακόπουλος, Γκότσης, Ανδρώνης, Χάρμπας (55′ Πέππας), Παπαθεοδώρου, Μπεγλετζής, Βλαχόπουλος, Σπυρόπουλος (Λαμπρόπουλος), Χρονόπουλος (25′ Ντουγερόγλου).

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Σαρρής, Σεφεράσι, Σούλα, Γεωργιάδης, Ν. Μέμα (80′ Ζίου), Πανταζόπουλος, Καρδάσης, Δημόπουλος (91′ Β. Κοτσοβός), Μέμα, Κοτσοβός (77′ Κουρεμπανάς), Ιλιάζι (80′ Ράλλης).

 

 

Exit mobile version