ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Με επιτυχία ο ετήσιος χορός του αθλητικού σωματείου «ΔΙΩΝ Ο ΚΥΠΑΡΙΣΣΕΥΣ» [εικόνες]

Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα

Σε ένα όμορφο και οικογενειακό περιβάλλον, με την παρουσία μελών, φίλων και αθλητών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στο κοσμικό κέντρο «Στεφανής», ο καθιερωμένος ετήσιος χορός της Γυμναστικής Αθλητικής Ένωσης Τριφυλίας «ΔΙΩΝ Ο ΚΥΠΑΡΙΣΣΕΥΣ».

Το πλούσιο φαγητό, το πολύ καλό κρασί, και το ποικίλο λαϊκό μουσικό πρόγραμμα, με συντριπτική την παρουσία της νεολαίας, δημιούργησε περίσσιο κέφι το οποίο κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Προλογίζοντας την εκδήλωση ο Πρόεδρος του σωματείου κ. Γεώργιος Γεωργιόπουλος αφού έδωσε τις ευχές του για το νέο έτος, στη συνέχεια έκανε μια σύντομη αναφορά στις δραστηριότητες του συλλόγου, ενώ αναφορά έκανε και για την –απαραίτητη- συντήρηση που πρέπει να γίνει στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστήριου της πόλης.

Ο κ. Γεωργιόπουλος ευχαρίστησε τους χορηγούς που στηρίζουν το σύλλογο, ενώ ευχαρίστησε και τον υποψήφιο δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη για την προσφορά 1000 ευρώ που έκανε για τις ανάγκες του συλλόγου.

Να θυμίσουμε πως από την πλευρά του, ο δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας, στον χαιρετισμό του δεσμεύθηκε τόσο για την αλλαγή του δαπέδου στο κλειστό γήπεδο της πόλης, όσο και τις εξωτερικές εγκαταστάσεις.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button