Site icon Γαργαλιάνοι Online – Οι ειδήσεις και τα νέα της Τριφυλιας, της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου στην ώρα τους!

Με επιτυχία το 5ο Αντάμωμα Παιδικών Ομάδων Παραδοσιακών Χορών στους Γαργαλιάνους [εικόνες – βίντεο]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 5ο Αντάμωμα Παιδικών Ομάδων Παραδοσιακών Χορών που έγινε στην κατάμεστη από κόσμο -μετά από δύο χρόνια πανδημίας- κεντρική πλατεία των Γαργαλιάνων, το βράδυ του Σαββάτου 18 Ιουνίου.

Η κεντρική πλατεία γέμισε με μικρούς χορευτές με μουσικές και όμορφες παραδοσιακές στολές κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των θεατών.

Το αντάμωνα διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαργαλιάνων «Πολίτες σε Δράση».

Δείτε τι είπαν κατά τον χαιρετισμό τους η Πρόεδρος του Πολιτσιτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων κα. Σπυριδούλα Καλκαβούρα, ο δήμαρχος Τριφυλίας κ. Γιώργος Λεβεντάκης και η αντιπεριφερειάρχης για θέματα Τουρισμού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου Άννα Καλογεροπούλου:

Οι Σύλλογοι που συμμετείχαν στο Αντάμωμα ήταν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαργαλιάνων «Πολίτες σε Δράση», ο Μορφωτικός Σύλλογος Γυναικών Γαργαλιάνων, το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ασπροπύργου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άστρους, ο Σύλλογος Αθλητικού Χορού Καλαμάτας Ξενία, ο Μορφωτικός Σύλλογος Φιλιατρών ο Πυρσός, ο Σύλλογος Γυναικών Δωρίου οι Δωριείς, ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών, ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κυπαρισσίας Μ.Ε.Σ.Κ., ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βάλτας. Ενώ συμμετείχε και το μουσικό σχήμα «Χοροσταλίτες».

Δείτε εικόνες και βίντεο:

                     

Exit mobile version