ΑστυνομικάΤοπικά Νέα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός των αστυνομικών της Τριφυλίας! [εικόνες]

Φιλανθρωπικό χαρακτήρα είχε και ο φετινός ετήσιος χορός των αστυνομικών υπαλλήλων και του πολιτικού προσωπικού των τμημάτων της Τριφυλίας, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

Στην κατάμεστη αίθουσα της κοσμικής ταβέρνας «Στεφανής» στην Τερψιθέα Κυπαρισσίας αστυνομικοί και υπάλληλοι της ΕΛ.ΑΣ. “έσμιξαν” με τις οικογένειές τους και φίλους τους από την Τριφυλία και τη Μεσσηνία, χάρηκαν, γλέντησαν και διασκέδασαν με τραγούδια και χορούς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Η εκδήλωση είχε ουσιαστικό περιεχόμενο και συγκινητικό χαρακτήρα, αφού αναδείχθηκε το κοινωνικό και ανθρώπινο πρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ. καθώς από τα έσοδά της αναμένεται να ενισχυθούν οι οικογένειες θυμάτων τροχαίου ατυχήματος.

 

Ο διευθυντής Αστυνομίας Μεσσηνίας Παναγιώτης Πούπουζας που βρέθηκε στην εκδήλωση, στο χαιρετισμό του είπε, “εμείς οι αστυνομικοί να κάνουμε και αυτοκριτική γιατι χωρίς αυτοκριτική δε μπορούμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες στον πολίτη. Το 2018, από πλευράς εγκληματικότητας, το ’χω πει και σε συνεντεύξεις και όποτε μου δίνεται η ευκαιρία να μιλάω δημόσια, δεν υπήρχε βαριά εγκληματικότητα, όπως και το 2017″. Για να συνεχίσει λέγοντας, “Θα έλεγα, εστιάζεται η εγκληματικότητα σε μικροπαραβατικότητα, σε κλοπές δηλαδή. Άλλωστε μην ξεχνάμε, το έγκλημα είναι ασθένεια της ίδιας της κοινωνίας και ενίοτε έχουμε και καμία επιδημία, κ. πρόεδρε του Δικηγορικού Συλλόγου, όμως επιδημία εδώ και δύο χρόνια δεν έχουμε[…]”. Κλείνοντας είπε ότι, «θα ήθελα να πως σε όλους ότι, η βάση της αστυνόμευσης είναι η συνεργασία του πολίτη με την αστυνομία. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας. Εάν δε βοηθήσει ο πολίτης την αστυνομία, η αστυνομία δε μπορεί να βελτιωθεί».

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο διοικητής του Α.Τ. Τριφυλίας, αστυνομικός υποδιευθυντής, Γεώργιος Κρυοβρυσανάκης, είπε ότι, «Χαιρόμαστε που είστε όλοι δίπλα μας, το να μιλήσει κάποιος για την κρίση, σ’ αυτές τις εποχές που ζούμε, είναι πολύ δύσκολο διότι θα πρέπει να μιλήσει είτε για αριθμούς είτε για ανθρώπους. Συνήθως μιλάμε για αριθμούς και αυτό είναι λάθος διότι ξεχνάμε τους ανθρώπους, όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κάνουμε μία εκδήλωση με καθαρά φιλανθρωπικό σκοπό. Να βοηθήσουμε ανθρώπους, συνανθρώπους μας».

Ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος υπογράμμισε ότι η εκδήλωση αποτελεί μια ευκαιρία τόσο για τους συναδέλφους αστυνομικούς προκειμένου να συσφιχτούν οι σχέσεις τους απαλλαγμένοι από οποιαδήποτε υπηρεσιακή σχέση – εξάρτηση, όσο και για το Α.Τ. Τριφυλίας προκειμένου να αναδείξει το κοινωνικό προφίλ του.

Εκ μέρους του Δήμου Τριφυλίας χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας εκφράζοντας τη συμπαράσταση της δημοτικής αρχής στο δύσκολο καθημερινό έργο των αστυνομικών, προσθέτοντας ότι «απ’ τη μεριά του δήμου, να ξέρετε, ανυστερόβουλα θα είμαστε πάντα μαζί σας. Είναι κοινή συνείδηση γιατί κι εμείς κι εσείς και όλοι θέλουμε το καλό της κοινωνίας”.

Η βραδιά συνεχίστηκε με μουσική και χορό, ενώ ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Κυπαρισσίας Βασίλης Παρασκευόπουλος ξεσήκωσε με τα τραγούδια του.

Να σημειωθεί πως οικονομική ενίσχυση προσέφεραν τόσο ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης, ο οποίος έδωσε το παρών στην εκδήλωση και προσέφερε το ποσό των 1000 ευρώ, όσο και ο εφοπλιστής Κώστας Αρνόκουρος.

Μεταξύ άλλων το παρών στην εκδήλωση έδωσαν, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, Θανάσης Πετρόπουλος, με μέλη του Δ.Σ. του Δ.Σ.Κ., ο διοικητής του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, αστυνόμος B’ Τάσος Δεληγιάννης, ο διοικητής του Α.Τ. Γαργαλιάνων, Νικόλαος Γεωργακόπουλος, ο διοικητής της Π.Υ. Γαργαλιάνων, Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ., Γιάννης Αδαμόπουλος, οι αντιδήμαρχοι, Παναγιώτης Τσίγγανος, Γιάννα Κωνσταντέλου, Γιάννης Μερκούρης, Γιάννης Κατσούλας και Γιώργος Τσακανίκας, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δ.Σ. Τριφυλίας, Στάθης Ανδρινόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος, Περικλής Μαντάς, ο πολιτευτής της ΝΔ στη Μεσσηνία, Μίλτος Χρυσομάλλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Τριφυλίας, Μαρία Πανουσιοπούλου, Γιάννης Αδρακτάς, Τάσος Αδρακτάς, Ανδρέας Μπουγάς, Αλέκος Κουτρουμπής και Γιώργος Ασημακόπουλος, Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, οι τέως δήμαρχοι, Αετού, Δημήτρης Δριμής και Αυλώνος, Γιάννης Φιλντίσης, οι τέως αντιδήμαρχοι Κυπαρισσίας, Δημήτρης Χρονόπουλος και Θεόδωρος Γκρίτζαλης, η υποψήφια δήμαρχος Τριφυλίας, Χάιδω Παναγιωτοπούλου, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του Συνδυασμού «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» του Παναγιώτη Νίκα, Παναγιώτης Καλκαβούρας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, Δημήτρης Τερζής κ.α.

 

Δείτε εικόνες:

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button