Τοπικά Νέα

Με νέο περιπολικό ενισχύθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων

Η συγκεκριμένη αγορά χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ 2014-2020 “Ενεργητική οδική ασφάλεια στην Περιφέρεια Πελοποννήσου”

Με νέο περιπολικό ενισχύθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων από χθες και είναι ένα από τα 20 οχήματα που πρόσφατα αποκτήθηκαν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και παραδόθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία. Σημειώνεται ότι η διοικητική περιφέρεια που επεκτείνονται οι αρμοδιότητες του Α.Τ. Γαργαλιάνων είναι μεγάλη, αφού εκτείνεται και σε κοινότητες του Δήμου Πύλου – Νέστορος.

Το συγκεκριμένο όχημα είναι 4×4 και εφοδιάζεται με τον κινητήρα 1.7 diesel, ισχύος 150 ίππων. Επιπλέον, έχει διαμορφωθεί κατάλληλα από τη Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, προκειμένου να εξυπηρετήσει το δύσκολο και απαιτητικό επιχειρησιακό έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η προμήθεια με20 περιπολικά οχήματα  QASHQAI προέκυψε μετά από δημόσιο διαγωνισμό ανοιχτής διαδικασίας και διεθνούς συμμετοχής. Η συγκεκριμένη αγορά των περιπολικών QASHQAI,  χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ 2014-2020 “Ενεργητική οδική ασφάλεια στην Περιφέρεια Πελοποννήσου”.

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Θα έρθουν δύο… και τέσσερα απορριμματοφόρα. Κούτα!!!! Φάτε σανό, έχει για όλους….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button