Τοπικά Νέα

Με πυρετώδεις ρυθμούς η προετοιμασία για τις εκλογές στη Μεσσηνία

Εκατομμύρια… τα ψηφοδέλτια των κομμάτων

Με πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμάζεται η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας για τις εκλογές της 26ης Μαΐου, που με τις 4 κάλπες αποτελεί μια ιδιαίτερη και κοπιαστική διαδικασία. Οι υπάλληλοι της Π.Ε. Μεσσηνίας εργάζονται σε εντατικούς ρυθμούς προκειμένου μέχρι την Πέμπτη να παραδοθούν στους Δήμους οι σάκοι με το εκλογικό υλικό για να αρχίσουν την Παρασκευή να το παραλαμβάνουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι.

Από τα 40 κόμματα που συμμετέχουν στις ευρωεκλογές μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης είχαν στείλει τα ψηφοδέλτιά τους τουλάχιστον τα 36, από τα 41 συνολικά που μετέχουν στις ευρωεκλογές, ενώ αναμένονταν και των υπόλοιπων. να σημειωθέι πως τα ψηφοδέλτιά τους είχαν στείλει όλοι οι συνδυασμοί για τις Περιφερειακές Εκλογές.

Το υλικό που πρέπει να τακτοποιηθεί είναι τεράστιο, τα χρονικά περιθώρια ιδιαίτερα σφιχτά όμως υπάρχει εμπειρία στο προσωπικό της Περιφερειακής Ενότητας και αναμένεται ότι θα είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους.

Σημειώνεται χαρακτηριστικά, προκειμένου να γίνει αντιληπτός ο όγκος των ψηφοδελτίων που έχουν μεταφερθεί στον 4ο όροφο του Διοικητηρίου, ότι κάθε κόμμα πρέπει να παραδώσει, αναλογικά με τους εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους της Μεσσηνίας, από 186.000 μέχρι 223.000 ψηφοδέλτια!

φωτό Στ.Μ.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button