ΑθλητικάΔήμος Μεσσήνης

Με τη διοίκηση του “ΓΠΣ Πάμισος” συναντήθηκε χθες ο δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος

Συνάντηση με τη διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας «ΓΠΣ Πάμισος» είχε χθες το απόγευμα στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος.


Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Παμίσου Γιώργος Βλαχάκης, ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Τσέρτος, ο ειδικός γραμματέας Παναγιώτης Φιλόπουλος, ο α΄ γενικός αρχηγός Μιχάλης Μπαρούς, ο γενικός αρχηγός της ομάδας Λεωνίδας Φράγκος, ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου Γιώργος Καπερώνης, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και μάρκετινγκ Αγγελική Μαντά και ο έφορος υλικού Γιώργος Πετρόπουλος. Τα μέλη της διοίκησης εξέθεσαν στον δήμαρχο ζητήματα που αφορούν τον Αθλητικό Σύλλογο και εξέφρασαν την ανάγκη άμεσης βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων αλλά και των χώρων όπου προπονούνται οι ομάδες της Ακαδημίας. Σημείωσαν ότι η νέα διοίκηση στοχεύει στην ενίσχυση των ομάδων της Ακαδημίας και με σύνθημά της «αθλητισμός-πολιτισμός» αποσκοπεί σε δράσεις συνέργειας με τον δήμο Μεσσήνης.


Ο κ. Αθανασόπουλος συνεχάρη τον ιστορικό Σύλλογο της Μεσσήνης για τη συνεχή προσπάθεια μύησης των παιδιών στον αθλητισμό. Τόνισε ότι η συντήρηση των υπαρχόντων αθλητικών υποδομών καθώς και η δημιουργία νέων, αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή η οποία στηρίζει τις ενέργειες που αναδεικνύουν την ευγενή άμιλλα και τα ιδεώδη του αθλητισμού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button