Αθλητικά

Με υψηλούς στόχους η “πρώτη” του Α.Ο. Κυπαρισσίας

Με στόχο το πρωτάθλημα και να συνεχίσει την περσινή καλή πορεία ξεκίνησε η προετοιμασία του ΑΟ Κυπαρισσίας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το ραντεβού δόθηκε το απόγευμα στο γήπεδο της ομάδας, εκεί όπου θα δώσουν το παρών διοίκηση, τεχνική ηγεσία με τον κ. Ηλία Φωτόπουλο να παραμένει στο πάγκο καθώς και όλοι οι παίκτες, παλιοί και νέοι.

Στα μεταγραφικά, έχουν γίνει οι προσθήκες των: Ανδρέα Σταυρόπουλου, Θανάση Αντωνόπουλου, Φώτης Σκοζάι, Φώτης Παναγόπουλος, Δημήτρης Κατσιώλης, Δημήτρης Καπλάνης,

Με την ομάδα ανανέωσαν οι: Χρήστος Μπουτσικάκης, Παναγιώτης Μπουτσικάκης, Πέτρος Παπάς, Περικλής Μπακόπουλος, Λυμπέρης Διονυσόπουλος, Ίλιε Μιτρόφ, Δημήτρης Ζαφείρης, Κυριάκος Κωνσταντόπουλος, Δημήτρης Σπυρόπουλος.

Τέλος, παρελθόν από τους «κυανόλευκους» αποτελούν οι Διονύσης Γεωργιόπουλος, Παναγιώτης Καμαρινός, Θεόδωρος Μιχαηλίδης, Δημήτρης Μπάρκας, Θοδωρής Ντουγερόγλου. Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι Νίκος Κόλλιας και Νίκος Χριστόπουλος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button