Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Με όχημα της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας η μετακίνηση των Φιλοξενουμένων του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. Φιλιατρών

Δεκτό έγινε το αίτημα εθελοντών από την περιοχή της Τριφυλίας προς το διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας κ. Γεώργιο Μπέζο προκειμένου να επιτραπεί η κυριακάτικη έξοδο φιλοξενουμένων στο ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών.

Να θυμίσουμε πως με επιστολή τους, στις αρχές Μάϊου, οι εθελοντές τόνιζαν ότι επί πολλά χρόνια προσέφεραν κυριακάτικες εξόδους στους φιλοξενουμένους, οι οποίες από το 2015 έχουν σταματήσει γιατί απαιτείται υπηρεσιακό όχημα του νοσοκομείου, το οποίο όμως δεν είναι πάντα διαθέσιμο. Στην επιστολή τους οι εθελοντές σημείωναν πως είχαν έρθει ήδη σε επαφή με το δήμαρχο Τριφυλίας κ. Κατσίβελα, και από τον δήμο παραχωρείται υπηρεσιακό όχημα του Δήμου Τριφυλίας και οδηγός – έτσι ζητούσαν και την έγκριση του νοσοκομείου.

Το Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας στην πρόσφατη συνεδρίασή του, την 1η Ιουνίου 2018, αποφάσισε ομόφωνα να εγκρίνει τη μετακίνηση των Φιλοξενουμένων του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. για λόγους ψυχαγωγίας, και να πραγματοποιείται με υπηρεσιακό όχημα της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας, με τη συνοδεία προσωπικού του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. και των εθελοντών Πολιτών του Δήμου Τριφυλίας, μία Κυριακή και μια Τρίτη το μήνα, οι οποίες θα συναποφασίζονται με τους εθελοντές Πολίτες του Δήμου Τριφυλίας και την Προϊσταμένη του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. Φιλιατρών.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button