Αθλητικά

Με 1.500 αθλητές στην Costa Navarino το ντεμπούτο του IRONMAN στην Ελλάδα

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί το IRONMAN® 70.3® Greece, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αναγνωρίσιμα αθλητικά brand παγκοσμίως με περισσότερες από 200 διοργανώσεις, σε 53 χώρες και 6 ηπείρους. Θα γίνει στην Costa Navarino, την Κυριακή 14 Απριλίου.

Πάνω από 1.000.000 αθλητές κάθε χρόνο λαμβάνουν μέρος σε διοργανώσεις IRONMAN, αριθμός ο οποίος αυξάνεται διαρκώς. Στην περιοχή της Μεσσηνίας (Costa Navarino) αναμένονται περισσότεροι από 1500 αθλητές, οι οποίοι θα κολυμπήσουν 1,9 χλμ., θα ποδηλατήσουν 90 χλμ. και θα τρέξουν 21,1 χλμ. Οι διαδρομές θα περάσουν μέσα από χωριά της περιοχής (Γαργαλιάνοι, Ίκλαινα, Κρεμμύδια, Ρωμανός, Σουλινάρι, Κορυφάσι, Γιάλοβα & Πετροχώρι) αναδεικνύοντας την ομορφιά της Πελοποννήσου αλλά και την φιλοξενία των κατοίκων της.

ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ –  ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Η βοήθεια των εθελοντών θα είναι ουσιαστική καθώς ο αγώνας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς την ενέργεια και την διάθεσή τους. Σταθμοί τροφοδοσίας, διαφύλαξη ομαλής κυκλοφορίας στους δρόμους, παράδοση μεταλλίων στους τερματίσαντες, υποδοχή & υπηρεσίες υποστήριξης αθλητών…

Η διεξαγωγή ενός τέτοιου εγχειρήματος είναι αδύνατη χωρίς την βοήθεια της κοινότητας της Μεσσηνίας, γι’ αυτό και η διοργάνωση καλεί να γίνουμε μέρος της προσπάθειας και να δείξουμε στους πάνω από 4500 επισκέπτες, που θα έρθουν από περισσότερες από 50 χώρες του κόσμου, την ομορφιά της περιοχής και την ζεστασιά των Ελλήνων.

Όλοι οι εθελοντές του IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino θα λάβουν ένα σακίδιο με 2 t-shirts & 1 καπέλο με το λογότυπο του αγώνα, ένα εγχειρίδιο του αγώνα με χρήσιμες πληροφορίες και πολλά διαφημιστικά προϊόντα. Η οργάνωση θα παρέχει ελαφρύ γεύμα με αναψυκτικά για όλες τις ημέρες καθώς και ελεύθερη είσοδο στο Party Κλεισίματος, το οποίο θα έχει φαγητό, ποτό και ζωντανή μουσική. Οι εθελοντές του IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino 2019 θα έχουν δικαίωμα πρώτης επιλογής για το 2020, καθώς και επίσημο πιστοποιητικό συμμετοχής. Όσοι το επιθυμούν θα λάβουν συστατική επιστολή με το παγκόσμιο αναγνωρίσιμο λογότυπο του IRONMAN για να συνοδεύσουν το βιογραφικό τους.

Στην Καλαμάτα, το επίσημο σημείο ενημέρωσης για τη διοργάνωση, είναι ο πολυχώρος “House by Phaos” επί της οδού Σφακτηρίας 18 και το τηλ 2721094000.

Συμμετοχές μπορείτε να δηλώνετε στο εξής link https://vmodcui.active.com/volunteer/jobs?eventGroupId=1285802

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button