Δήμος ΚαλαμάταςΤοπικά Νέα

Με email θα αποστέλλονται οι εργαστηριακές εξετάσεις στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Οι εργαστηριακες εξετάσεις των εξωτερικών ασθενών τους αποστελλονται ηλεκτρονικά χωρίς να χρειάζεται να επισκεπτονται πάλι το Νοσοκομείο για την παραλαβή τους.

Γιώργος Μπέζος:

Από το προηγούμενο μήνα είχαμε ενημερώσει ότι πλέον οι εργαστηριακες εξετάσεις των εξωτερικών ασθενών τους αποστελλονται ηλεκτρονικά χωρίς να χρειάζεται να επισκεπτονται πάλι το Νοσοκομείο για την παραλαβή τους. Αυτό γίνεται πια και η αποδοχή του κόσμου μπορώ να σας πω είναι πολύ μεγάλη!!!
Από τον επόμενο μήνα αυτή η δυνατότητα θα διατίθεται και στις απεικονιστικες εξετάσεις (αξονικές, μαγνητικές κλπ). Ο ασθενής (μετά την εξέταση του) θα μπορεί να εισέρχεται στη σελίδα του Νοσοκομείου και θα μπορεί εφόσον οι απαντήσεις των απεικονιστικων εξετάσεων είναι διαθέσιμες να έχει πρόσβαση μέσα από πιστοποιημενο Web Viewer στις εικόνες του και να κάνει εάν θέλει και share σε γιατρό της επιλογής του στην Ελλάδα η στο εξωτερικό.

Έτσι μπαίνει τέλος στην 2η επίσκεψη στο Νοσοκομείο!!!!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button