Τοπικά Νέα

Μηνυτήρια αναφορά Λεβεντάκη: Δεν του παραδίδουν την κατάσταση των οχημάτων του Δήμου Τριφυλίας

Σοβαρές καταγγελίες ότι λείπουν παροπλισμένα μηχανήματα

Σύμφωνα με πληροφορίες του gargalianoionline  ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Τριφυλίας, Γιώργος Λεβεντάκης, σήμερα το πρωί κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία Πρωτοδικών Κυπαρισσίας κατά του Αντιδημάρχου Τεχνικής Υπηρεσίας, του αρμόδιου υπαλλήλου του Δήμου και του Προϊσταμένου της Τεχνικής Υπηρεσίας, προκειμένου να διερευνήσει την τύχη των κινητών περιουσιακών στοιχείων (μηχανημάτων) του Δήμου Τριφυλίας.

Ο κ. Λεβεντάκης ζητούσε εδώ και αρκετό διάστημα από την Τεχνική Υπηρεσία και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο να κάνουν την καταγραφή των οχημάτων του Δήμου Τριφυλίας, αλλά και τον έλεγχο της κατάστασης στην οποία βρίσκονται, προκειμένου να γίνει η παράδοση και παραλαβή τους από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή προς τη νέα Δημοτική Αρχή, κάτι που δεν έγινε όπως καταγγέλλει. Ο κ. Λεβεντάκης ζητά  από την εισαγγελία να διερευνήσει την τύχη μηχανημάτων του Δημου Τριφυλίας και τυχόν ποινικές ευθύνες των αρμοδίων είτε εκ προθέσεως είτε εξ’ αμελείας.

Σε επικοινωνία που είχε το gargalianoionline με τον κ. Λεβεντακη μας ανέφερε ότι εδώ και αρκετό διάστημα ζητούσε να γίνει η απογραφή των μηχανημάτων προκειμένου να γνωρίζει τι παραλαμβάνει, καθώς και τι βρίσκεται σε λειτουργία, ποια μηχανήματα είναι σε επισκευή ή ποια χρειάζονται επισκευή. «Με αγνόησαν, δεν μου έδιναν καμία απάντηση, αναγκάστηκα και έστειλα ένα εξώδικο στον αρμόδιο αντιδήμαρχο και την Τεχνική Υπηρεσία και τους έδινα πέντε ημέρες προκειμένου να μου παραδώσουν την λίστα, έχουν περάσει είκοσι μέρες και δεν μου έχουν παραδώσει κάτι. Θα πρέπει να λάβουν υπόψιν τους ότι εγώ δεν θα τα παραλάβω και για αυτό ζήτησα την παρέμβαση του εισαγγελέα να δούμε που βρίσκονται», είπε ο κ. Λεβεντάκης. Στη συνέχεια μας ανέφερε πως από πληροφορίες που έχει λείπουν μηχανήματα τα οποία δεν είναι αμελητέας ποσότητας και αξίας. Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Ζήτησα να μάθω από το χειριστή ποσά σφυριά έχουμε στην τσάπα, για να πάρω την απάντηση ότι έχουμε δύο. Δουλεύουν, ρώτησα, για να μου απαντήσει ο χείριστης ότι δουλεύει το ένα από τα δύο. Του είπα να ετοιμάσει αυτό που δεν δουλεύει να το στείλουμε στην  Αθηνά για επισκευή, να το έχουμε σε ετοιμότητα καθώς έρχεται χειμώνας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Προς έκπληξη την επόμενη ημέρα έρχεται ο οδηγός της τσάπας και μου λέει δεν μπορώ να βρω το σφυρί, το έχουν κλέψει! Οπότε είμαι αναγκασμένος, είναι περιουσία του δήμου και των πολίτων, θα πρέπει να μάθουν ότι δεν ήταν εκεί διακοσμητικοί για να φωτογραφίζονται και να κοροϊδεύουν τον κόσμο».

Κλείνοντας ο κ. Λεβεντάκης για ακόμη μια φορά επέμεινε στην παράδοση της λίστας των μηχανημάτων, τονίζοντας πως δεν ξέρουν που βρίσκονται.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button