Πολιτική

Μητσοτάκης: Αναβάλλεται το συνέδριο της ΝΔ για το α’ τρίμηνο του 2022

Το 14ο τακτικό συνέδριο του κόμματος που θα διεξαγόταν το επόμενο Παρασκευοσαββατοκύριακο μετατίθεται επειδή στην παρούσα συγκυρία, όταν σε όλο τον κόσμο έχει αναζωπυρωθεί η ανησυχία λόγω και της νέας μετάλλαξης, θα έστελνε το λάθος μήνυμα

 

Τη μετάθεση του τακτικού συνεδρίου της ΝΔ, που ήταν προγραμματισμένο για τις 3-5 Δεκεμβρίου, για το πρώτο τρίμηνο του 2022, λόγω της έναρξης της πανδημίας, ανακοίνωσε πριν από λίγο πρωθυπουργός από το βήμα του προσυνεδρίου του κόμματος, στα Ιωάννινα.

Συγκεκριμένα, ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε στο προσυνέδριο της ΝΔ στα Γιάννενα ότι το 14ο τακτικό συνέδριο του κόμματος που θα διεξαγόταν το επόμενο Παρασκευοσαββατοκύριακο μετατίθεται για το πρώτο τρίμηνο του νέου έτους επειδή στην παρούσα συγκυρία, όταν σε όλο τον κόσμο έχει αναζωπυρωθεί η ανησυχία λόγω και της νέας μετάλλαξης, θα έστελνε το λάθος μήνυμα.

Όπως τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η αναβολή του συνεδρίου αποφασίστηκε προκειμένου να εναρμονιστεί η ΝΔ με το κλίμα που επικρατεί στην κοινωνία και να μη σταλεί ενδεχομένως το λάθος μήνυμα.

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης πρότεινε ως νέο γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας τον σημερινό πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη, με επιτυχημένη θητεία, δικηγόρο με ειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο, στέλνοντας ένα ισχυρό σήμα ανανέωσης, όχι μόνο σε επίπεδο προγραμματικού λόγου αλλά και σε επίπεδο στελεχών.

Η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής και η ψηφοφορία για την εκλογή του νέου γραμματέα θα γίνει διαδικτυακά.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Λογικό, αφού θα μαζευτούν τόσοι Αφρικανοί λαθρομετανάστες για να θαυμάσουν τον Κούλη που θα γεμίσουν όλοι οι σύνεδροι όμικρον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button