Πολιτική

Μητσοτάκης: Δεν θέλω να ξανακούσω για Τατούλη

Μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμα τον ακριβή χρόνο των εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όμως ο εκλογικός πυρετός έχει εισβάλει στα κόμματα και η Ν.Δ. φέρεται να “ανεβάζει” στροφές…

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη στήλη  BHMAτοδότης, η Ν.Δ. αναζητά Δημάρχους και Περιφερειάρχες.

 

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα “Το Βήμα” της Κυριακής, 1ης Ιουλίου 2018,  με απόφαση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, συγκροτήθηκε εκλογική επιτροπή για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές. Πρόεδρός της τοποθετήθηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης που είχε διατελέσει και δήμαρχος Αθηναίων.

 

Στην επιτροπή μετέχουν επίσης ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης, ο αρμόδιος τομεάρχης Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιώργος Γεωργαντάς, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστας Τσιάρας, ο σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ Θανάσης Νέζης, ο γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος Στέλιος Κονταδάκης, αλλά και γαλάζια στελέχη που έχουν περάσει από την Αυτοδιοίκηση. Ηδη ο Νικήτας Κακλαμάνης έχει αρχίσει την επεξεργασία των προσώπων που θα συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτια στις 13 περιφέρειες και στους δήμους της χώρας.

 

Όπως υποστηρίζει ο “Βηματοδότης”, η όλη αναζήτηση γίνεται στη βάση συγκρότησης συμμαχιών με άλλα κόμματα (με όλα πλην ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής) και σχηματισμούς ώστε να πετύχουν τον στόχο που δεν είναι άλλος από το να κερδίσει η ΝΔ περισσότερες από τις επτά περιφέρειες (που ελέγχει σήμερα).

 

Μάλιστα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, στην πρώτη συνάντηση που είχε η επιτροπή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Νικήτας Κακλαμάνης ρώτησε τον πρόεδρο της ΝΔ τι μέλλει γενέσθαι με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη.

Ο κ. Μητσοτάκης απάντησε κοφτά, χωρίς να αφήνει περιθώριο για άλλη συζήτηση: “Δεν θέλω να ξανακούσω αυτό το όνομα στη ΝΔ”. Οπότε, όπως καταλάβατε, αναζητείται υποψήφιος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button