Εκπαίδευση

Μια όμορφη ξεχωριστή γιορτή από τα παιδιά του Ειδικού σχολείου Φιλιατρών! [εικόνες]

1


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και πολλά χαμόγελα η καλοκαιρινή γιορτή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών.

Μια όμορφη σχολική χρονιά ήρθε στο τέλος της γεμίζοντας μαθητές και εκπαιδευτικούς στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών με πολύτιμες εμπειρίες και αξέχαστες αναμνήσεις. Όπως κάθε Ιούνιο έτσι και φέτος εκπαιδευτικοί και γονείς «άνοιξαν» την αυλή του Ειδικού Σχολείου στα Φιλιατρά, που έπειτα από επίμονες προσπάθειες θυμίζει λίγο παιδότοπο με τα υπέροχα παιχνίδια που έχει. Μαθητές, γονείς και συγγενείς αλλά και πολλοί φίλοι τους ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι μέχρι αργά το βράδυ ενώ οι μεγαλύτεροι σε ηλικία είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα που απασχολούν το σχολείο. Φυσικά δεν έλειψε ο χορός και το τραγούδι με το ραντεβού όλων να ανανεώνεται για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, με τις καλύτερες ευχές των εκπαιδευτικών για ένα όμορφο καλοκαίρι. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Προέδρος της Τ.Κ. Φιλιατρών κ. Χαράλαμπος Καναλουπίτης και η κ. Ευανθία Παπαγεωργίου!

Οι εκπαιδευτικοί θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το κρεοπωλείο του κ. Παναγιωτόπουλου Νίκου που καλύπτει όλες τις εκδηλώσεις του σχολείου, το FOOD MARKET ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ για τα αναψυκτικά, τον κ. Λύκο Σωτήριο για τα παγωτά, το Ήχος και Θέαμα που κάθε χρόνο αναλαμβάνει και καλύπτει τις ανάγκες των εκδηλώσεων του σχολείου καθώς και τον κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλο που διασκέδασε τους παρευρισκόμενους παίζοντας μουσική!

2

3

4

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button