Αθλητικά

Μικτές Μεσσηνίας: Στους “16” οι Νέοι – “Tρένο” 6Χ6 οι Παίδες

Στους “16” του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων προκρίθηκαν οι Μικτές Μεσσηνίας μετά την ολοκλήρωση των αγώνων στους 12 ομίλους σε όλη την Ελλάδα.

Η Μικτή Νέων Μεσσηνίας έπαιζε για δυο αποτελέσματα απέναντι στην Ηλεία προκειμένου να πάρει πρώτη και αήττητη την πρόκριση αλλά τελικά γνώρισε ανέλπιστη ήττα με 0-2 στον Κορδία, την πρώτη στην φετινή σεζόν.

Με δεδομένο πως στον Πύργο είχε νικήσει με 1-2, κατέλαβε την δεύτερη θέση στον όμιλο, η οποία τελικά αποδείχθηκε αρκετή για να της χαρίσει την πρόκριση καθώς ήταν η μια από τις δυο καλύτερες δεύτερες σε όλους του ομίλους.

Το συγκρότημα του Ηλία Μαστορέα έμεινε στους 15 βαθμούς όσους συγκέντρωσε και η Μικτή Ηρακλείου (νίκησε στο ντέρμπι 1-0 το Ρέθυμνο) και αυτές οι δύο Ενώσεις ήταν και οι μοναδικές σε όλη την Ελλάδα που αν και ήταν δεύτερες στους ομίλους έφτασαν στους 15 βαθμούς, απολογισμός που τις έστειλε στη φάση των νοκ-άουτ αγώνων.

Η Μικτή Παίδων Μεσσηνίας, από την πλευρά της, πέτυχε την 6η νίκη της επικρατώντας με 3-1 της αντίστοιχης της Ηλείας.

Σε εκκρεμότητα μένει ο 13ος όμιλος που θα γίνει σε μορφή τουρνουά από αύριο (4/1) στην Χίο με την συμμετοχή των ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Κυκλάδων, Λέσβου, Σάμου και Χίου. Οι δυο πρώτες ομάδες της κατάταξης θα συμπληρώσουν το παζλ των “16” για την φάση των νοκ άουτ αγώνων (μονοί αγώνες σε ουδέτερα γήπεδα).

Νίκησαν 3-1 οι Παίδες

Οι Παίδες έδειξαν πως συγκαταλέγονται μεταξύ των φαβορί και στην φετινή σεζόν καθώς επικράτησαν άνετα 3-0 της Ηλείας, πανηγυρίζοντας έτσι την 6η νίκη σε ισάριθμα ματς. Ολοκλήρωσαν τον όμιλο με 18 βαθμούς και ένα ένα γκολ παθητικό!

Τα 3 γκολ απέναντι στην Ηλεία σημείωσαν οι Φίλιππος Παπαθεοδωρίδης (18’), Εμμανουέλ Μπομπότσι (52’) και Γιάννης Ηλιόπουλος (59’). Για την Ηλεία μείωσε ο Καλογερόπουλος (71΄).

ΜΕΣΣΗΝΙΑ (Ηλίας Μαστορέας): Λάππας, Λάσκαρης, Παυλής (65΄ Κων.Μαστορέας), Φ. Παπαθεοδωρίδης, Σάλλα, Τσουμάνης, Μπομπότσι (65΄ Ανδρώνης), Μούζος, Μπουρίκας (38΄ Ηλιόπουλος), Δολαπτσής (53΄ Τσορόπουλος), Φράγκος (53΄ Γουρνάς).

ΗΛΕΙΑ (Αντώνης Χρυσανθακόπουλος): Πετρόπουλος, Ζαγκλής (53΄ Τσουραπάς), Ροδόπουλος, Φραγκοπανάγος, Τσουκαλάς, Καλογερόπουλος, Γιαννόπουλος (44΄ Κοτσομύτης), Στεργιόπουλος, Δουλαβέρης, Δούφας (61΄ Αλεξόπουλος), Χαντζής.

Πρωτάθλημα Παίδων (9ος όμιλος)
6η αγωνιστική
Μεσσηνία- Ηλεία 3-1
Ζάκυνθος- Κεφαλλονιά 1-2

Βαθμολογία Παίδων (σε 6 αγώνες)
1. ΕΠΣ Μεσσηνίας 18 β. (25-1 τερ.)
2. ΕΠΣ Ηλείας 10 β. (9-5 τερ.)
3. ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης 6 β.(4-18 τερ.)
4. ΕΠΣ Ζακύνθου 1 β. (1-16 τερ.)

Ήττα (0-2) χωρίς συνέπειες για τους Νέους

Απώλεσε το αήττητο αλλά όχι και την πρόκριση η Μικτή Νέων, η οποία μετά από κακή εμφάνιση αλλά και ατυχίες ηττήθηκε 2-0 από την Ηλεία.

Ο Ηλίας Μαστορέας έχασε με τραυματισμούς στην εξέλιξη του ματς, τους Σαρδέλη, Ζώτο και Κοσμόπουλο και μετά το στείρο 0-0 του πρώτου μέρους η Ηλεία με τους Λούσκο (47’) και Καλογιάννη (77’), έφτασε στη νίκη- πρόκριση.

Με κάταγμα στο χέρι αποχώρησε ο ΧαράλαμποςΓεώργιος Ζαφειρόπουλος της Ηλείας, ο οποίος δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από τη γιατρό αγώνα Αφροδίτη Θεοδωρακοπούλου και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ (Ηλίας Μαστορέας): Κουμπαρούλης, Δ. Αρβανίτης, Οικονομέας, Κ. Παπαθεοδωρίδης, Στυλιανόπουλος, Παπαγιαννόπουλος (71΄ Σερπάνος), Σαρδέλης (29΄ λ. τρ. Ακριστινέι), Κοσμόπουλος (46΄ λ. τρ. Αλεξανδρόπουλος), Κωστέας, Ζώτος (46΄ λ. τρ. Βρυώνης), Τσιγαρίδης.

ΗΛΕΙΑ (Αντώνης Χρυσανθακόπουλος): {Πλατής, Μπάλλας, Κωνσταντόπουλος, Ν. Χριστόπουλος, Κανελλόπουλος, Μαρκόπουλος, Λούσκος, Κόκκινος, Παπαβασιλείου (11΄ λ. τρ. Φερεκίδης, 86΄Αρβανίτης), Ζαφειρόπουλος (42΄ λ. τρ. Κακογιάννης), Ζωγάκης.

Πρωτάθλημα Νέων (9ος όμιλος)
6η αγωνιστική
Μεσσηνία- Ηλεία 0-2
Ζάκυνθος- Κεφαλλονιά 4-1

Βαθμολογία Νέων (σε 6 αγώνες)
1. ΕΠΣ Ηλείας Νέοι 15 β. (14-5 τερ.)
2. ΕΠΣ Μεσσηνίας 15 β. (19-6 τερ.)
3. ΕΠΣ Ζακύνθου 6 β. (9-13 τερ.)
4. ΕΠΣ Κεφαλληνίας 0 β. (6-24 τερ.)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button