Αθλητικά

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Νικηφόρα πρεμιέρα με Ζάκυνθο

Με άνετες νίκες ξεκίνησαν οι μικτές ομάδες παίδων και νέων της Μεσσηνίας στα αντίστοιχα πανελλήνια πρωταθλήματα προεπιλογής εθνικών ομάδων, που ονομάζονται πλέον Κ 14 και Κ16 αντίστοιχα.

Η Κ14 επικράτησε με 5-0 και η Κ 16 με 3-1 της Ζακύνθου στα ματς που έγιναν χθες στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία.

Τα εν λόγω παιχνίδια αρχικά είχαν προγραμματιστεί για τις 31 Οκτωβρίου, αλλά αναβλήθηκαν λόγω του σεισμού στη Ζάκυνθο.

Η Μεσσηνία βρίσκεται στον 9ο όμιλο μαζί ακόμα με Κεφαλλονιά/Ιθάκη και Ηλεία, με την οποία ισοβαθμούν στην πρώτη θέση. Η Ηλεία νίκησε με 4-0 την Κεφαλλονιά στην πρεμιέρα στην Κ14 και με 3-0 στην Κ16.

“Παρών” και ο Ελευθεριάδης

Να σημειωθεί ότι τα χθεσινά ματς στην Καλαμάτα παρακολούθησε και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Κ15 Θοδωρής Ελευθεριάδης. Ακόμα μεταξύ άλλων βρέθηκαν στον Κορδία ο Αντώνης Μαυρέας για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και ο Βασίλης Γεωργόπουλος για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Το ματς της Κ14

Η Κ14 της Μεσσηνίας αγωνίστηκε πρώτη χθες και δεν είχε κανένα πρόβλημα να νικήσει την αντίστοιχη της Ζακύνθου με 5-0. Ο Γεωργόπουλος επιχείρησε σέντρα στο 13’ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 35’ ο σκόρερ σέντραρε για τον Καραγλάνη που με σουτ σημείωσε το 2-0. Το 3-0 έγινε στο 53’ με καρφωτή κεφαλιά του Λάσκαρη, έπειτα από κόρνερ του Φαββατά. Στο 63’ ο Κρακούλι με σουτ έκανε το 4-0 και στο 70’ ο Καραγλάνης με συρτό σουτ (από κόρνερ του Φαββατά) διαμόρφωσε το τελικό 5-0, πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Το ματς διάρκειας 70 λεπτών διαιτήτευσε ο Κόκκορης με βοηθούς τους Τσούκα και Σταματόπουλο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Παπανικολόπουλος (55’ Καπράλος), Μπούνας, Παυλής (52’ Παπαγεωργακόπουλος), Λάσκαρης, Μανιάτης (42’ Σεντεμέντες), Πάπα (42’ Κρακούλι), Ρούπας (52’ Κουρεντζής), Φυκούρας (52’ Δημητρόπουλος), Καραγλάνης, Καραϊσκος (36’ Φαββατάς), Γεωργόπουλος.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Μαλούχος, Λιβέρης, Ρίκος, Γκρέκας, Φωτόπουλος, Πέττας (40’ Ι. Αρβανιτάκης), Καψάσκης (67’ Σωτηρακόπουλος), Μπάστας (67’ Αν. Αρβανιτάκης), Λαμάι (67’ Βισβάρδης), Τσουκαλάς (68’ Γ. Τσουκαλάς), Τζαμάλης (36’ Παπαδάτος).

Το ματς της Κ16

Με δύο γκολ του Θεοδωρόπουλου και ένα του Οικονομέα η Κ16 της Μεσσηνίας νίκησε δίκαια με 3-1 τη Ζάκυνθο (το γκολ ο Γκαμπής. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 5’ με καρφωτή κεφαλιά του Οικονομέα, ύστερα από κόρνερ του Σταματελόπουλου.

Στο 21’ από σέντρα του Αλεξανδρόπουλου, ο Θεοδωρόπουλος με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της Μεσσηνίας,

Στο 25’ ο Καρύδης με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι, αλλά στο 31’ έγινε το 3-0 με σουτ του Θεοδωρόπουλου στο “Γ”.

Η Ζάκυνθος πέτυχε το γκολ της τιμής στο 49’ με τον Γκαμπή στο 49’ που απέφυγε δύο αντιπάλους και έστειλε με σουτ την μπάλα στην απέναντι γωνία.

Να σημειωθεί ότι στο 26’ τραυματίστηκε ο Κολεύρης στο κεφάλι και χρειάστηκε να πάει στο Νοσοκομείο για να του γίνουν ράμματα. Ακόμα η Μεσσηνία αγωνίστηκε χθες με αρκετές απουσίες, αφού δεν έπαιξαν οι τραυματίες ι Κωστέας, Παπανικολόπουλος, Σαρδέλης και Κοσμόπουλος.

Το ματς διαιτήτευσε ο Αυγερινός με βοηθούς τους Τσούκα και Σταματόπουλο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Αντωνόπουλος, Αρβανίτης, Οικονομέας, Καλύβας, Σκοπέτος, Ακριστινέι, Θεοδωρόπουλος (54’ Σικαλιάς), Καρύδης (54’ Σαούτης), Ρουμελιώτης (64’ Κρητικάκης), Σταματελόπουλος (54’ Κλάδης), Αλεξανδρόπουλος (61’ Κακαλέτρης).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ταμαρέσης (71’ Κουλόλι), Σπ. Καψάσκης, Μυλωνάς (58’ Μπιτσιάνης), Ρίκος, Κοτσώνης (41’ Θ. Καψάσκης), Καλόφωνος, Αρβανιτάκης, Κατσένος (64’ Τζάναρης), Ζώντος, Γκάμπης, Κολεύρης (26’ λ.τρ. Κιάτα).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button