ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Μοναδική εμπειρία για τη Φιλαρμονική Γαργαλιάνων η συμμετοχή στην συναυλία των Scorpions! [εικόνες]

Σπουδαία αναγνώριση και τιμή αποτελεί για το Δήμο Τριφυλίας και το Σύλλογο Φίλων Μουσικής Γαργαλιάνων η συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής Γαργαλιάνων στη συναυλία των Scorpions τη Δευτέρα, 16 Ιουλίου, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο Αθηνών.

Μάλιστα, σήμερα στη σελίδα της Δημοτικής Φιλαρμονικής Γαργαλιάνων στο facebook «ανέβηκε» σχετική ενημέρωση στην οποία αναφέρεται:

Η 16η Ιουλίου 2018 θα μείνει στην ιστορία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Γαργαλιάνων ως μέρα ορόσημο από την ίδρυσή της το 1939 με την συμμετοχή μας στη μεγαλειώδη συναυλία των SCORPIONS στο Καλλιμάρμαρο στάδιο Αθηνών.
Αρχικώς όλοι οι μουσικοί μας έζησαν μια μοναδική εμπειρία κατά τη διάρκεια της πρόβας μας στην αίθουσα δοκιμών της Κρατικής Ορχήστρας του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Ύστερα μεταβήκαμε στο χώρο του Καλλιμάρμαρου Σταδίου όπου παίξαμε και δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό σε δύο από τα γνωστότερα τραγούδια του συγκροτήματος , το: «Moment of Glory» και το « Νo οne like you» ενορχηστρωμένα και προσαρμοσμένα σε ορχήστα πνευστών από τον φίλο και αρχιμουσικό κ. Παναγιώτη Βλάχο.
Η έκπληξη ήταν μεγάλη για τους παρευρισκομένους και υπό τον ήχο των χειροκροτημάτων και επευφημιών από 40.000 θεατές διασχίσαμε παίζοντας στο μεσαίο διάζωμα του σταδίου και καταλήξαμε δίπλα στην κεντρική σκηνή απ’ όπου και παρακολουθήσαμε ενθουσιασμένοι και συγκινημένοι την εκπληκτική συναυλία “Once in a lifetime’’.
Ευχαριστούμε θερμά τον πρώην αρχιμουσικό μας κ. Παναγιώτη Βλάχο για την προτροπή του να λάβουμε μέρος και την τιμή που μας έκανε να μας καθοδηγήσει σωστά ώστε να συμμετάσχουμε σε αυτή τη μεγαλειώδη συναυλία. Ιδιαιτέρως σημαντική ήταν και η συνεργασία με τον αρχιμουσικό μας κ. Σωτήρη Αλεξόπουλο ο οποίος ύστερα από πολλές και πολύωρες πρόβες μας προετοίμασε κατάλληλα και καταφέραμε να ανταποκριθήκαμε στο δύσκολο έργο μας.
Ευχαριστούμε την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών για την φιλοξενία στο Μέγαρο Μουσικής, όλους τους μουσικούς της φιλαρμονικής μας και τους μουσικούς που μας πλαισίωσαν και μας βοήθησαν με την παρουσία τους.
Πολύτιμη βοήθεια είχαμε από το μέλος της Τοπικής Ενότητας Γαργαλιάνων κ. Αναστάσιο Μεθενίτη που μας εφοδίασε με οπτικοακουστικό υλικό καθώς και από άλλα μέλη της Φιλαρμονικής μας που με χαρά προσέφεραν τις υπηρεσίες τους.
Η Δημοτική Αρχή Τριφυλίας και ο Δήμαρχός μας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας για ακόμα μια φορά ήταν δίπλα μας και με ενθουσιασμό στήριξε την προσπάθειά μας.
Τέλος θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη από τον Εμπορικό Σύλλογο Γαργαλιάνων που δεν καταφέραμε να παρευρεθούμε στην έναρξη των εκδηλώσεων της 2ης Λευκής Νύχτας της 16 ης Ιουλίου και λυπούμαστε που συνέπεσαν οι ημερομηνίες και δεν ήμασταν παρόντες σε αυτό το χαρμόσυνο γεγονός της πόλης μας.
Φώτης Π.Παναγιωτόπουλος

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button