Αθλητικά

Μπάσκετ: Βέτο Παναθηναϊκού στο ενδεχόμενο επιστροφής του Ολυμπιακού στην Basket League

O Ιωνικός πρότεινε να δοθεί wild card στους «ερυθρόλευκους» για να γυρίσουν στην Α1, όμως οι «πράσινοι» απείλησαν με αποχώρηση σε αυτή την περίπτωση.

Στο χθεσινό ΔΣ του ΕΣΑΚΕ ο εκπρόσωπος του Ιωνικού έθεσε στο τραπέζι την επιστροφή του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Basket League.

Όμως, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος, παρενέβη και δήλωσε πως σε αυτή την περίπτωση οι «πράσινοι» θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα.

Όπως εξήγησε αμέσως μετά ο παράγοντας του Τριφυλλιού, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν θα εγείρει αντιρρήσεις για συμμετοχή του Ολυμπιακού στην Basket League σε περίπτωση που η ομάδα του Πειραιά προβεί σε αγορά ΑΦΜ από άλλον σύλλογο για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της.

Ο κ. Παπαδόπουλος είπε συγκεκριμένα ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα αποδεχτεί την άνοδο του Ολυμπιακού με πραξικόπημα, τονίζοντας πως «αν ήθελε ας έφτιαχνε ομάδα να ανεβεί. Αν γίνει πραξικόπημα δε θα παίξουμε εμείς. Μας έφτυσε ως ΕΣΑΚΕ ζητώντας παράνομα κάτι που όλοι ομόφωνα έλεγαν όχι και τώρα θα ανέβει με πραξικόπημα;».

Κατά τ’ άλλα, πριν από τη λήξη της συνεδρίασης αποχώρησε εκνευρισμένος ο «ισχυρός άνδρας» της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, διαφωνώντας στο θέμα της σύστασης επιτροπής αδειοδότησης και συγκεκριμένα θεώρησε πως δεν υπήρξε κλίμα συνεργασίας.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος αποχώρησε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία για τα κριτήρια του νέου πρωταθλήματος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button