Τοπικά Νέα

Μπακούρος για αναπλάσεις πλατειών: “Για την ανάπλαση της πλατείας Ομονοίας κάλεσαν τον Μπακάκο…;”

Ο αντιδήμαρχος Σωτήρης Μπακούρος στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας αναφέρθηκε και στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με τις αναπλάσεις των πλατειών σε Γαργαλιάνους και Φιλιατρά.

Ειδικότερα, ο κ. Μπακούρος είπε: “Στις Δημοκρατίες υπάρχει αντιπροσώπευση, η εκπροσώπηση ειναι δια αντιπροσώπου. Ο λαός της Tριφυλίας έχει ψηφίσει δημοτικό συμβούλιο, ουαί κι αλίμονο αν σε κάθε έργο που προγραμματίζουμε καλούμε τους περιοίκους για να αποφανθούν”. Για να συνεχίσει λέγοντας, “Και ρωτώ, όταν έγινε η Αττική Οδός καλέσανε τους δίπλα, τους παρόδιους, για να πουν τη γνώμη τους για το που και πως θα βγαίνει η σήραγγα; […] Δηλαδή, όταν έγινε η ανάπλαση της Πλατείας Ομονοίας κάλεσαν τον Μπακάκο και τους πέριξ της πλατείας επαγγελματίες να εκφράσουν την άποψή τους…”.

Δείτε τι είπε ο κ. Μπακούρος:

Σχετικά Άρθρα

12 Σχόλια

  1. Φίλε μου Μπακούρο, πήγαινε σπιτάκι σου, και άσε μας να έχουμε άποψη και πρόταση σε ότι αφορά την πόλη μας. Άντε, γιατί η μαϊμού όταν ανεβαίνει ψηλά φαίνεται ο αηδιαστικός πισινός της…Νισάφι με όλους εσάς τους δήθεν δημοκράτες, που σέβεστε την πλειοψηφία και άλλα τέτοια έξυπνα.

  2. Ας ενημερωθεί ο κος Μπακούρος ότι το επιχείρημά του με την πλατεία Ομονοίας ειναι άκυρο, διότι τον Μπακάκο όντως δεν τον κάλεσαν, αλλά “κάλεσαν” τον εφοπλιστή/επιχειρηματία Λασκαρίδη, αυτός ντε που είπε το αμίμητο σε συνέντευξη «…Οι πλοιοκτήτες…δεν χρειάζονται τον πρωθυπουργό. Μπορούν να χέσουν πάνω στον πρωθυπουργό…» ο εν λόγω λοιπόν επιχειρηματίας, έχει μεγάλα συμφέροντα στη συγκεκριμένη πλατεία λόγω του ξενοδοχείου που έχει στη γωνία Ομόνοια και Πειραιώς ο όμιλός του, μάλιστα αυτός χρηματοδότησε το όλο έργο της ανάπλασης.

  3. Αν ακούγατε τι έλεγε πριν τον κάνουν αντιδήμαρχο για την δημοτική αρχή και πως ειρωνευόταν και γελαγε για τους “αγράμματους” δεν θα ξέρατε κατά που να φτυσετε.Στην Κυπαρισσία είναι γνωστή η “ταυτότητα του”.

  4. Πολύ σωστά τα είπε ο κος Μπακούρος…. και λίγα τους είπε…Αφήστε τους ειδικούς να ξέρουν καλύτερα για τις μελέτες…Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι, αργεί να ξημερώσει…. Χρειάζονται αποφαστιστικές κινήσεις για να φτιαχτούν τέτοια έργα…Αν έμπαιναν στην διαδικασία να το συζητούν με τον κάθε πολίτη, το έργο πολύ απλά δεν θα είχε ενταχθεί ποτέ.

      1. Σίγουρα ειδικοί δεν είναι αυτοί που γράφουν το δεύτερο πληθυντικό με “αι” (Εσείς εννοείτε με “ε”).

  5. Μεγάλε Μπακούρο δίνεις ρέστα σε κάθε συνεδρίαση !!! Άξιος ο μισθός σου!! Στα ” ανθρωπάρια” τι τους λες τώρα ;

  6. Σοβαρό επιχείρημα, συγκρίνει την Αθήνα με τα Φιλιατρά και την Αττική Οδό με την πλατεία.

    Αφού ήταν υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ τότε να τον πάρει στην κυβέρνηση ο Κούλης και άμεσα. Άμα τους πει πως είναι και σημητικός μπορεί να πάρει και υπουργείο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button