Κόσμος

Μπαμπάς ξύπνησε παράλυτος κι έμαθε πως οι τρεις κόρες του πέθαναν στο τροχαίο – Βίντεο

Το ανείπωτο δράμα της και την απόγνωσή της μοιράστηκε οικογένεια που έχασε τα τρία της κοριτσάκια σε ένα τραγικό δυστύχημα, εξαιτίας ενός μεθυσμένου οδηγού που έπεσε στο οικογενειακό αυτοκίνητο με ταχύτητα που έφτανε τα 130 χλμ/ώρα.

Ήταν μια ήσυχη οικογενειακή βόλτα, ο 26χρονος Σόμτσαϊ Λούρακ βρισκόταν στο αμάξι μαζί με τις τρεις κόρες του, 6, 5 και 3 ετών αντίστοιχα, και την 25χρονη μνηστή του, Έμα Γουάιγκαντ.

Τα τρία κοριτσάκια που σκοτώθηκαν στο τροχαίο Ανίνα, 6, Κία, 5 και Ντράικα, 3
Τα τρία κοριτσάκια που σκοτώθηκαν στο τροχαίο Ανίνα, 6, Κία, 5 και Ντράικα, 3

Ο πατέρας επέζησε του δυστυχήματος, αλλά έκτοτε έχει μείνει παράλυτος. Ο αδερφός του αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να πει στον χαροκαμένο πατέρα ότι και οι τρεις του κόρες ήταν νεκρές, ενώ αυτός ακόμη βρισκόταν παράλυτος στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Όπως αναφέρει η Mirror, η οικογένεια μοιράστηκε την τραγική ιστορία της σε μια προσπάθεια να γίνουν ευρύτερα κατανοητές οι συνέπειες της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο  παράλυτος πατέρας ενημερώθηκε από τον αδερφό του ότι οι τρεις του κορούλες πέθαναν στο τροχαίο
Ο παράλυτος πατέρας ενημερώθηκε από τον αδερφό του ότι οι τρεις του κορούλες πέθαναν στο τροχαίο

O 46χρονος Μάθιου Παρκ, οδηγούσε μεθυσμένος κι έπεσε στο όχημα της οικογένειας με μια ταχύτητα που υπερέβαινε τα 130 χλμ/ώρα, παρά το γεγονός ότι η οικογένεια είχε σταματήσει στο κόκκινο φανάρι. Ο αυχένας του Σόμτσαϊ έσπασε από τη σύγκρουση και οι τρεις κόρες του πέθαναν.

Ο μεθυσμένος άντρας, ο οποίος δεν τραυματίστηκε στο δυστύχημα, ομολόγησε τις πράξεις του και αναμένεται να καταδικαστεί στην δίκη του επόμενου Φεβρουαρίου για συνολικά πέντε αδικήματα, μεταξύ των οποίων τρεις ανθρωποκτονίες από αμέλεια. Η μέγιστη εκτιμόμενη ποινή είναι 75 χρόνια. Ο τραγικός πατέρας ακόμη αναρρώνει στο νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button