Δήμος Μεσσήνης

Μόνιμα μέτρα για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας ζήτησε ο Δήμαρχος Μεσσήνης από τονΧρυσοχοΐδη

Μόνιμα μέτρα για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας ζήτησε ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γ. Αθανασόπουλος από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδη

Την ανάγκη λήψης μόνιμων μέτρων για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας ζήτησε ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος στη σύσκεψη των τοπικών αρχών με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Ο κ. Αθανασόπουλος ευχαρίστησε αρχικώς τον Υπουργό για την αύξηση της αστυνόμευσης στον Δήμο Μεσσήνης μετά την συνάντησή τους στην Αθήνα και ζήτησε η αύξηση της αστυνομικής παρουσίας στην ευρύτερη περιοχή να λάβει μόνιμο χαρακτήρα.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης τόνισε χαρακτηριστικά ότι η εμπέδωση αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες είναι βασικό στοιχείο και προαπαιτούμενο για να προχωρήσει οτιδήποτε στην ευρύτερη περιοχή. Η μικροπαραβατικότητα αποτελεί ανασταλτικό αναπτυξιακό παράγοντα και δημιουργεί μια δυσβάσταχτη καθημερινότητα στην λειτουργία κάθε πολίτη. Η αυξημένη αστυνόμευση σε συνδυασμό με την ποινική καταδίκη και το σωφρονισμό αποτελούν προαπαιτούμενα για την κοινωνική ένταξη και τελικά για την κοινωνική γαλήνη στην περιοχή.

Ο Γιώργος Αθανασόπουλος αναφερόμενος στο ζήτημα της πολιτικής προστασίας και της πυρασφάλειας ζήτησε από τον κ. Χρυσοχοϊδη να προχωρήσει στην ίδρυση Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Πεταλίδι.

Μετά το τέλος της συνάντησης, εξέφρασε για μία ακόμη φορά την ικανοποίησή του για το ενδιαφέρον του αρμόδιου Υπουργού, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι πολύ σύντομα θα αντιμετωπισθούν σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button