Ελλάδα

Μύκονος: Νέα καταγγελία – Ζήτησαν 500 ευρώ από ζευγάρι Αμερικανών που ήθελε να δει το ηλιοβασίλεμα

Μία ακόμη καταγγελία για τη Μύκονο βλέπει το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με αυτή, σε τουρίστες από το Σαν Φρανσίσκο ζητήθηκε να πληρώσουν… 500 ευρώ ελάχιστη κατανάλωση σε μπαρ στη Μικρή Βενετία.

Ειδικότερα, στην καταγγελία που αναρτήθηκε στο Facebook, αναφέρεται: «(Μικρή Βενετία) Έχουν έρθει στην Μύκονο δυο ζευγάρια φίλοι μου από το San Francisco. που δεν είναι καθόλου φτωχοί ούτε και κορόιδα. Χτες ήθελαν να πάνε κάπου να πιούν ένα ποτό και να δουν το ηλιοβασίλεμα, τους έστειλα στην Μικρή Βενετιά Έκατσαν σε ένα από τα μπαρ λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα.

Πήγε το γκαρσόν για την παραγγελία και τους είπε ότι είναι 500 ευρώ ελάχιστη κατανάλωση για ένα μεγάλο τραπέζι σηκωθήκαν και έφυγαν. Σήμερα ρώτησα κάποιον που γνωρίζει και μου είπε ότι δεν έχουν όλα τα μαγαζιά εκεί ελάχιστη κατανάλωση ποτού. Δηλαδή θέλουμε μόνο πολύ πλουσίους κορόιδα τουρίστες στην Μύκονο ??? Έχουμε ξεφύγει πολύ σε αυτό το νησί… Θα τους φέρω στο σπίτι μου σήμερα όμορφο τζάμπα ηλιοβασίλεμα με καλό μεζέ και ούζο…».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button