ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Νέα ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Τριφυλίας για την διακοπή νερού στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας [εικόνες]

Δείτε τι αναφέρει σημερινή ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Τριφυλίας, η οποία συνοδεύεται και από φωτογραφίες.

Σε συνέχεια των ανακοινώσεών της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. για διακοπή νερού στην Άνω πόλη σας ενημερώνουμε εκ νέου πως σειρά προβλημάτων σε αγωγό ύδρευσης, οδήγησε σε πολύωρη διακοπή υδροδότησης σε τμήμα της Άνω πόλης Κυπαρισσίας.

Τεχνικοί της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. αποκατέστησαν άμεσα την αρχική βλάβη (θραύση αγωγού), όμως λόγω της βλάβης αυτής υπήρξε εισροή αδρανών υλικών στο δίκτυο, που προκάλεσαν εμφράξεις.
Την ίδια ημέρα έγινε έρευνα για τον εντοπισμό των εμφράξεων και αντικατάσταση παλαιών εξαρτημάτων του αγωγού (βάνες) που έσπασαν.
Το πρόβλημα όμως παρέμεινε και έτσι πραγματοποιήθηκε ξεβούλωμα του αγωγού με χρήση αποφρακτικού μηχανήματος και αντικατάσταση τμημάτων του σε δυσπρόσιτα σημεία.

Σήμερα η υδροδότηση δεν έχει επανέλθει πλήρως σε κάποιο τμήμα της Άνω πόλης και έτσι αποφασίστηκε η αντικατάσταση εκατό (100) μέτρων του αγωγού και τοποθέτηση νέου δικτύου ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα εως το απόγευμα.

Τα συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. εργάζονται αδιάκοπα από την Παρασκευή, νυχθημερόν, καταβάλλοντας προσπάθειες για την επαναφορά της υδροδότησης.
Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία και την κατανόηση των πολιτών, αναφέροντας πως το δίκτυο ύδρευσης της Άνω πόλης εκτός του ότι είναι παλαιό, διέρχεται από ιδιωτικές εκτάσεις, αρχαιολογικούς χώρους και δυσπρόσιτα μέρη, ενώ σε πολλά σημεία του εφάπτεται με δίκτυα αποχέτευσης, δίκτυα τηλεφώνου, ρεύματος και ιδιωτικά δίκτυα άρδευσης. Όλα αυτά δυσχεράνουν τις προσπάθειες μας για επίλυση των βλαβών που προκύπτουν.

Σχετικά Άρθρα

6 Σχόλια

  1. Καλά όλα αυτά κ. Πρόεδρε της ΔΕΥΑΤ αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι η ωρα είναι 14.17 ημέρα Δευτέρα και ακόμη δεν έχει νερό σχεδον ολη η Ανω Πόλη.
    Αυτό έχει σημασία για εμάς και τίποτε άλλο. Το αποτέλεσμα μετράει οχι
    μόνο η προσπάθεια που σίγουρα γίνεται

  2. Τελικά τι θα γίνει; Θα έχουμε νερό σήμερα; Θα μας πει κάποιος; Ποιος θα μας αποζημιώσει εμάς και τις επιχειρησεις μας για την ζημιά που εχουμε πάθει; Να τα κλείσουμε δηλ. τα μαγαζια μας και σήμερα.

    1. Ποιο μαγαζί εχεις εσυ; Γιατι το δικο μου εχει μια χαρα νερο. Με ψεματα στο ίντερνετ βγηκες να κανεις αντιπολίτευση;

      1. 1.Μόνο το ότι χρησιμοποιείς την ονομασία ενός κόμματος φαίνεται πόσο προβληματικός είσαι.
        2.Δεν έχεις μαγαζί στην Άνω Πόλη γιατί στις 14.24 δεν είχε κανένα μαγαζί νερό οπότε θα το γνώριζες. Τώρα έχουμε. Για πες μας λοιπόν εσύ ποιο μαγαζί έχεις και ειχες νερό στις 14.24.
        Αμφιβάλω αν έχεις σχέση με την Άνω Πόλη.

  3. Ρε παιδιά, ούτε στο Πακιστάν δεν έχει νερό, γιατί χτυπιεστε;

    Προσλήψεις στο δημόσιο τώρα.

    Καμία αξιολόγηση ποτέ και πουθενά.

    Παπαδάκης ΑΝΤ1 υπουργός προσλήψεων.

    Χαϊκάλης υπουργός εργασίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button