ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Νέα ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας για τον διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής

nos kyp


Με νέα ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας επανέρχεται στο θέμα της μετακίνησης του διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για 3 μήνες, τονίζοντας ότι οι εφημερίες είναι περισσότερες από όσες ανέφεραν στην προχθεσινή ανακοίνωσή τους.

Στη νέα ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων αναφέρονται τα εξής:

«Αξιότιμοι πολίτες, το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας, απευθύνεται σε εσάς τους πολίτες της Τριφυλίας και της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ηλείας, για μία διευκρίνιση όσον αφορά την χθεσινή μας δήλωση με τις εφημερίες του κ. Καλοφωλιά Παναγιώτη που μετακινήθηκε στη Νοσηλευτική Μονάδα Καλαμάτας για να αναλάβει επιπλέον την ευθύνη του συντονισμού και της Χειρουργικής Κλινικής της Ν.Μ. Καλαμάτας ελλείψει συντονιστή Δ/ντή στη συγκεκριμένη κλινική από 01-07-2017 και για διάστημα τριών μηνών, όμως για το μήνα Ιούλιο θα εκπληρώσει τις εφημερίες του στη Ν.Μ. Κυπαρισσίας, ότι δεν είναι μόνο τέσσερις αλλά πέντε τις καθημερινές μέρες του μήνα, συν άλλες τέσσερις το πρώτο και το τελευταίο Σαββατοκύριακο του μήνα. Υπόψη ότι οι τέσσερις εφημερίες των Σαββατοκύριακων δεν καλύπτονται από τον αναισθησιολογικό τομέα.

Πέστε μου τώρα εσείς, πώς θα συντονίζει ταυτόχρονα την Ν.Μ. Καλαμάτας και τη δική μας Νοσηλευτική Μονάδα από απόσταση, αφού θα είναι εκεί τις περισσότερες μέρες του μήνα, έστω να μπουν οι υπάρχοντες χειρουργοί που είναι Β΄ επιμελητές και που όλοι γνωρίζουμε ότι δεν μπορούν να βάλουν κανένα τακτικό ή επείγον περιστατικό αν συμβεί χωρίς την κάλυψη από κάποιον Α΄ επιμελητή, διευθυντή ή δυντονιστή του χειρουργικού τομέα; Γεγονός που δεν αναιρεί όσα σας αναφέραμε στην προηγούμενη δημοσίευση. Οτι δηλαδή αυτή τη στιγμή ο χειρουργικός τομέας της Ν.Μ. Κυπαρισσίας νοσεί, και νοσεί τους μήνες αιχμής για να επωφεληθεί ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Δεν σκέπτονται ότι σήμερα είναι αυτό και αύριο θα μας πει το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, αφού δεν δουλεύουν τα χειρουργεία και κατ’ επέκταση και η Χειρουργική Κλινική, ελάτε στη Ν.Μ. Καλαμάτας να ανοίξουμε τα καινούργια τμήματα που έχουμε βλέψεις να ανοίξουμε μέσα στο υπάρχον έτος.

Δεν σκέπτονται τον κάθε απλό πολίτη αν έχει την δυνατότητα να επισκεφτεί τη Ν.Μ. Καλαμάτας για οποιαδήποτε παροχή υπηρεσίας. Αν μπορεί να ξεσπιτωθεί, αν έχει την οικονομική δυνατότητα και ό,τι άλλο συνεπάγεται με αυτές τους τις ενέργειες.

Δεν σκέπτονται τις συνέπειες που μπορούν να έχουν οι ενέργειες τους αυτές στην τοπική κοινωνία, ότι δηλαδή όλα αυτά είναι μία αλυσίδα και επηρεάζουν τους πάντες.

 Για αυτό, όλοι μαζί πρέπει να κινηθούμε για το κοινό καλό όλων μας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button