Αθλητικά

Νέα «βόμβα» στον ΠΑΟΚ μετά το CAS – Με αυτόν «ρίχνει» την Τούμπα ο Σαββίδης

Ο ΠΑΟΚ απογοητεύει υπό την τεχνική ηγεσία του Αμπέλ Φερέιρα, ο κόσμος “βράζει” με τον Πορτογάλο και το “διαζύγιο” των δύο πλευρών στο τέλος της φετινής σεζόν θεωρείται… δεδομένο.

Κάπως έτσι, έχουν ήδη φουντώσει τα σενάρια για τον διάδοχο του Φερέιρα, με το όνομα του Πάμπλο Γκαρσία να είναι ένα από αυτά που παίζουν δυνατά τις τελευταίες ημέρες. Τροφή στις φήμες έδωσε και ο ίδιος ο Ουρουγουανός, ο οποίος σε πρόσφατες δηλώσεις του στην ΕΡΤ τόνισε πως αισθάνεται έτοιμος να αναλάβει την πρώτη ομάδα.

Μετά από τη εν λόγω δήλωση του Γκαρσία, τα ρεπορτάζ γύρω από την πιθανότητα προαγωγής του από την ομάδα Νέων πύκνωσαν, ενώ ακούστηκε πως ήδη οι άνθρωποι του Δικεφάλου συζητούν με την παλιά δόξα του συλλόγου το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, το εγχείρημα δεν είναι τόσο προχωρημένο όσο παρουσιάζεται, καθώς υπήρξαν σχετικές διαψεύσεις από τις δύο πλευρές.

Ο Γκαρσία έλεγε στο περιβάλλον του πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος με το πόστο που κατέχει και ότι θέλει να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του στην ομάδα Νέων. Αντίστοιχα, άνθρωποι του ΠΑΟΚ διέψευδαν πως υπήρξε επαφή με τον Ουρουγουανό τεχνικό για να καθίσει στον πάγκο της πρώτης ομάδας.

Σημαίνει αυτό πως η περίπτωση Γκαρσία για τους “ασπρόμαυρους” έχει “καεί”; Προφανώς και όχι! Απλώς τη δεδομένη χρονική στιγμή η διοίκηση φαίνεται να μην έχει πάρει την οριστική απόφαση για τον αντικαταστάτη του Φερέιρα, ώστε να ενεργοποιήσει άμεσα τη λύση Γκαρσία.

Δεν αποκλείεται, πάντως, στο… φινάλε ο Ιβάν Σαββίδης να το πάρει πάνω του και να χρίσει τον Πάμπλο Γκαρσία προπονητή της πρώτης ομάδας στον Δικέφαλο. Άλλωστε, γνωρίζει ότι μια τέτοια κίνηση θα βοηθούσε τα μέγιστα στη συσπείρωση του συλλόγου και θα ενθουσίαζε τους φιλάθλους.

sportdog.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button