Κόσμος

Νέα δεδομένα για την άγρια δολοφονία του ζευγαριού στην Κύπρο μετά τις συλλήψεις

Κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης της άγριας δολοφονίας ζευγαριού στο Στρόβολο Λευκωσίας εκτιμά ότι βρίσκεται η αστυνομία, έπειτα από τις τελευταίες αποκαλύψεις.

Η Αστυνομία προσήγαγε την Κυριακή ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας τον τέταρτο ύποπτο ηλικίας 22 ετών και πέτυχε την έκδοση διατάγματος κράτησής του για οκτώ ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sigmalive.com ο 22χρονος δεν απασχόλησε την Αστυνομία στον παρελθόν ωστόσο οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι πρόκειται για άτομο που εμπλέκεται με τα ναρκωτικά. Η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον νεαρό το βράδυ του Σαββάτου (28/4) ο οποίος το πρωί της Κυριακής (29/4) παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για να ζητηθεί διάταγμα 8ημερης προσωποκράτησης του.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου παρουσιάστηκαν ο 23χρονος, ετεροθαλής αδελφός του 33χρονου, ο οποίος αποτέλεσε την πρώτη σύλληψη της Αστυνομίας καθώς επίσης και 22χρονη συμβία του.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις λοιπόν, η Αστυνομία, φαίνεται να ξεδιπλώνει το κουβάρι της στυγερής δολοφονίας της 19ης Απριλίου στον Στρόβολο.

Τι ειπώθηκε στο δικαστήριο

Όπως αναφέρει η μαρτυρία της 21χρονης, ο 33χρονος, φέρεται να τους είπε ότι «στόχος είναι το χρηματοκιβώτιο που είναι στο σπίτι, και ότι μπορεί να χρειαστεί να σκοτώσουν».

Ο 22χρονος στη κατάθεση του ισχυρίστηκε ότι ανέβηκε στον πάνω όροφο και είδε τα θύματα νεκρά. Οι τέσσερις ύποπτοι φέρεται να συναντήθηκαν λίγο πριν την δολοφονία. Σκοπός τους φαίνεται να ήταν το χρηματοκιβώτιο της οικίας.

Εν τω μεταξύ το δικαστήριο αποφάσισε την 8ημερη προσωποκράτηση του 22χρονου. Ο 22χρονος δεν έφερε ένσταση στην προσωποκράτηση του.

Ο 22χρονος είπε στην Αστυνομία πως ήταν ο άνθρωπος με την κουκούλα ενώ παρουσιάστηκε στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button