Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Νέα ημερομηνία αποσφράγισης των προσφορών για την ανάπλαση του κυρίου οδικού άξονα Φιλιατρών

Την παράταση της διαγωνιστικής διαδικασίας και μετάθεση της καταληκτικής ημερομηνίας ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο «Ανάπλαση κύριου οδικού άξονα και πεζοδρομίων πόλης Φιλιατρών (Καθαίρεση ασφαλτοτάπητα λόγω βλαβών στο οδικό δίκτυο της πόλης και επανατοποθέτησή του)» αποφάσισε στη σημερινή, έκτακτη, συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας.

Πιο συγκεκριμένα, ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών είχε ορισθεί η 15η/01/2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00, ενώ ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών είχε ορισθεί η 20η/01/2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ., ωστόσο λόγω της απεργίας – αποχής της Π.Ο. Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ., στην οποία συμμετέχουν τα μέλη της Επιτροπής Διαγωνισμού, έπρεπε να γίνει επανακαθορισμός της ημερομηνίας αποσφράγισης των προσφορών για το ανωτέρω έργο.

Έτσι, η Ο.Ε. Τριφυλίας αποφάσισε να εγκρίνει την παράταση της διαγωνιστικής διαδικασίας του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού, ενώ όρισε ως νέα ημερομηνία ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών την 1η-02-2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00 π.μ..


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button