Πολιτική

Νέα Πελοπόννησος για τον Π. Νίκα: Mοιραίος» Περιφερειάρχης για την Αρκαδία και τους κατοίκους της

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

15.1.2021

 

Σε «βαθύ ύπνο» πιάστηκε το  σύνολο του πολιτικού προσωπικού των εκπροσώπων της Αρκαδίας στο Κοινοβούλιο, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Μεγαλόπολης σε ό,τι αφορά την απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών κ.Μάκη Βορίδη, με την οποία δίνεται επιπλέον μοριοδότηση εντοπιότητας για την πρόσληψη στο δημόσιο των κατοίκων της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Κοζάνης.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ.Μιχάλης Παπαδόπουλος ευχαρίστησε τον κ.Βορίδη, ο οποίος αποδέχθηκε το αίτημα των βουλευτών και των φορέων της Κοζάνης στο πλαίσιο της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης για τη μεταλιγνιτική περίοδο.

Ο κ.Νίκας εκτός από τα μεγάλα ψέματα που συνεχίζει να λέει για την Μεγαλόπολη, τάζοντας «λαγούς με πετραχήλια» χωρίς αντίκρισμα, καθίσταται πλέον «μοιραίος» Περιφερειάρχης για την Αρκαδία και τους κατοίκους της.

Ζητάμε από τον Υπουργό Εσωτερικών να συμπεριληφθεί στο συγκεκριμένο Νόμο με την ίδια ακριβώς αιτιολογία και το σύνολο των κατοίκων της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Αρκαδίας.

Οι κάτοικοι της Μεγαλόπολης και της Αρκαδίας δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας, επειδή έχουν την ατυχία αυτή την καθοριστική και κρίσιμη περίοδο για το μέλλον τους και την ανάπτυξη των περιοχών τους, να διοικούνται από ανίκανους και ανεύθυνους πολιτικούς.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button