Ελλάδα

Νέα στοιχεία για τον πρώην παίκτη του Big Brother που συνελήφθη και την καταγγελία για βιασμό

Στα χέρια των Αρχών μοντέρλο και πρώην παίκτης του ριάλιτι Big Brother από χθες, καθώς εις βάρος του υπάρχει καταγγελία για βιασμό από 21χρονη Αγγλίδα.

Η σύλληψη του 30χρονου έγινε από αστυνομικούς της Λίνδου στη Ρόδο.

Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα μίλησε σχετικά η δημοσιογράφος Μαίρη Φώτη, από την εφημερίδα «Δημοκρατική».

«Έγινε η είδηση γνωστή εχτές. Πέσαμε από τα σύννεφα για την εμπλοκή του συγκεκριμένου ανθρώπου σε αυτή την περίεργη ιστορία. Υπήρξε καταγγελία από 21χρονη Βρετανίδα, που ανέφερε ότι το βράδυ της Τρίτης γνώρισε το συγκεκριμένο άνθρωπο στο μαγαζί που δουλεύει ο ίδιος ως υπάλληλος υποδοχής. Άρχισαν να διασκεδάζουν παρέα, της πρότεινε μετά να πάνε σε άλλο μαγαζί και εκείνη πήγε. Τα ξημερώματα της Τετάρτης, σύμφωνα με την ίδια, την οδήγησε σε απομονωμένη περιοχή, όπου και σύμφωνα με την καταγγελία της τη βίασε. Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία του βιασμού και λέει ότι η επαφή τους ήταν συναινετική. Σήμερα ο 30χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και περιμένουμε την εξέλιξη της υπόθεσης», εξήγησε η δημοσιογράφος.

«Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κοπέλα ήταν με την παρέα της στο μαγαζί που εργαζόταν ο 30χρονος και στη συνέχεια συνέχισαν οι δυο τους σε άλλο μαγαζί. Η κοπέλα που έκανε την καταγγελία είναι 21 ετών», πρόσθεσε η ίδια.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του 30χρονου, κ. Στέλιος Αλεξανδρής, ανέφερε ότι δεν υπάρχει καμία εμπλοκή του πελάτη του, ότι υπήρξε συναίνεση των δύο και ότι «τα κίνητρα της καταγγέλλουσας θα αποκαλυφθούν στη συνέχεια».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button