Τοπικά Νέα

Νέα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Τριφυλίας – Δείτε τα θέματα της συνεδρίασης

Δείτε τι αναφέρει η πρόσκληση

Σας καλούμε στην τακτική, δια περιφοράς(*), συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δ. Τριφυλίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 30-11-2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00 π.μ., προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τα πιο κάτω θέματα :

 

  • Αποδοχή έκτακτης επιχορήγησης του ΥΠ.ΕΣ., ποσού 142.811,15€, προς το Δήμο Τριφυλίας, προς κάλυψη έκτακτων κι επιτακτικών αναγκών που προκλήθηκαν από την εμφάνιση του κορονοιού COVID-19
  • Τροποποίηση Προϋπολογισμού Δ. Τριφυλίας, οικ. έτους 2020 (εισήγηση προς το Δ.Σ.)
  • Καθορισμός όρων των ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο «Ανάπλαση κύριου οδικού άξονα και πεζοδρομίων πόλης Φιλιατρών (καθαίρεση ασφαλτοτάπητα λόγω βλαβών στο οδικό δίκτυο της πόλης και επανατοποθέτησή του)»
  • Λήψη απόφασης επί αιτήματος της κ. Ηλιοπούλου Χαρίκλειας του Ευθυμίου σχετικά με έκπτωση του ενοικίου, το οποίο καταβάλει για εκμίσθωση Δημοτικού ακινήτου στη Δ.Ε. Αετού (Τουριστικό Περίπτερο «Ο ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΣ»), για τους μήνες Σεπτέμβριο & Οκτώβριο 2020
  • Ανάκληση της αριθ.282/2020 αποφάσεως Οικονομικής Επιτροπής, αναστολή της διαδικασίας της διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση για την επιλογή αναδόχου για την Προμήθεια Ασφαλτικών Υλικών Συντήρησης – Επισκευής Οδών (Νέα Προμήθεια) και μετάθεση της ημερομηνίας αποσφράγισης των υποβληθέντων ηλεκτρονικών προσφορών
  • Τροποποίηση προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «Φορέας Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης – Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας», οικ. έτους 2020 (έγκριση της αριθ. 29/2020 απόφασης Δ.Σ. του Φορέα)
  • Έκτακτη απευθείας ανάθεσης της προμήθειας RAPID TEST – COVID 19
  • Επικύρωση αποτελέσματος κλήρωσης Μη.Μ.Ε.Δ. για τον ορισμό της Επιτροπής Διενέργειας του Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού «Δημοτική Οδοποιία Γαργαλιάνων»

 

 

(*) Αριθ. Πρωτ. 77233/13-11-2020 (ΑΔΑ 6ΩΚΛ46ΜΤΛ6-ΥΔ4) εγκύκλιο της Γεν. Δ/νσης Αποκέντρωσης & Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Γεν. Γραμ. Εσωτερικών & Οργάνωσης, του Υπουργείου Εσωτερικών

 

 

  • Ως χρόνος έναρξης της συνεδρίασης ορίζεται η 11η.00 π.μ. και ως χρόνος λήξης η 12η.00μ.μ. Στο χρονικό αυτό διάστημα θα πρέπει να σταλεί στη γραμματεία της Οικον. Επιτροπής η ψήφος σας – τοποθέτησή σας για καθένα από τα θέματα της πρόσκλησης, καθώς και για θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης που πιθανόν να προκύψουν.

 

  • Ως τρόπος αποστολής της ψήφου σας – τοποθέτησής σας, για τη λήψη των σχετικών αποφάσεων, υποδεικνύεται το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email), το μήνυμα κινητής τηλεφωνίας (sms), το τηλεομοιότυπο (fax) και το τηλέφωνο.

 

 

Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

ΣΤΡΙΜΠΑΚΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button