Τοπικά Νέα

Νέες βολές Λεβεντάκη κατά της αντιπολίτευσης… και αναφορές για “βολεμένους” [βίντεο]

“Οι πιο πολλοί ειναι ευνοούμενοι από την παρούσα κατάσταση…” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Λεβεντάκης και δεν δίστασε να αναφέρει και ονόματα…

Δείτε το βίντεο του Mesogeios TV:

Σχετικά Άρθρα

12 Σχόλια

  1. Αχαχαχα τι αντικειμενικος δημοσιογραφος!Παντως δημαρχε ειπες και κατι σωστο!Κατσε στην ησυχια και στην ηρεμια σου σπιτι σου ασε τον εθελοντισμο και ασε κανεναν αλλον που μπορει γιατι εσυ δεν μπορεσες!

    1. Απαράδεκτη η συμπεριφορά του παρουσιαστή του καναλιού. Όφειλε να φιλοξενήσει και την άλλη άποψη. Απέλπιδα η προσπάθειά του να σώσει το Δήμαρχο από τα δικά του αδιέξοδα.

    1. Εάν έχει αποδεικτικά στοιχεία για αυτά που ισχυρίζεται οφείλει να τα αποκαλύψει. Διαφορετικά ας ζητήσει και ένα συγνώμη.

  2. Ποιόν εθελοντισμό ρε Λεβε… Αφού την αντιμισθία σου στη δεσμεύει η εφορία κάθε μήνα… Δε ντρέπεσαι λιγάκι?

  3. Δήμαρχε σε ψήφισα ειλικρινά στο λέω αλλά αυτές οι εμφανίσεις σου κ ο λόγος σου σε οδηγούν σε ήτα να σαι σίγουρος για αυτό. Ποιος δημότης δήμαρχε θα ενταχθεί στο συνδυασμό σου με αυτή την εικόνα;

  4. Άκουσα καλά??? Είπε εθελοντικά είναι δήμαρχος???? Αααα θέλω κι εγώ να γίνω δήμαρχος και εθελοντικά να μου κατάσχουν τον μισθό μου (εφορία ακούς?)…..

  5. Δήμαρχε μέχρι πότε θα μας κοροϊδεύεις; Αντιμισθια δικαιούσαι τη μισή ,σου γίνεται παρακράτηση λόγω οφειλών. Τηλέφωνο ο Δήμος σου πληρώνει ανεξάρτητα αν το χρησιμοποιείς ή του κάνει χρήση άλλος. Μας καραφλιασες με το επικό που είπες προεκλογικά “θα βάψεις την κότα και θα την πουλήσεις για παπαγάλο”” . Φτάνει πια!!

  6. δυστηχως δεν καταλαβες οτι εισαι δημαρχος του 27% ή κοροιδευεις τον εαυτό σου λεγοντας οτι πηρες 65% δεν εκμεταλευτηκες την ευκαιρια που σου εδωσε η ανυπαρξια του ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ και της ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ ΤΟΥ και εγινες δημαρχος.Κατηγορεις τον Κατριτση οτι ηταν απων απο την πολιτικη σκηνη για25 χρονια εσυ που ερχοσουν στα Φιλιατρα μονο για διακοπές και δεν σε ήξερε κανεις παρα μονο οι θαμωνες των νυχτερινων κεντρων ,που παρεμπιπτόντως έκανες μαγκιες και νταρδες αλλα τους ειχες ταραξει και στο ψαλιδι στο λογαριασμο .Βαλε μυαλο οσο ειναι ακομα καιρος και μην μας νομιζεις χαζους ,βαλε μυαλο για να μην μας κανεις να ψηφισουμε καποιον που μπορει να ειναι και χειρότερος σου.Εμεις σε θελουμε ειλικρινή και ντόμπρο και θα σε ανταμείψουμε με την ψήφο μας

  7. 4 χρόνια στο τέλος Μαρτίου θυμούνται τον προϋπολογισμό…μελέτη καμία όλα στον αέρα.. φρουρού και αρώματα…το τέλος έρχεται…κρακρακρα….κοράκια…

  8. Πλάκα κάνεις Λεβε ,αφου χρωστας στην εφορια και σου παρακρατουν το μισθο σου ποιον εθελεοντισμο επικαλεισαι?
    Κάτσε σπίτι σου ,η μάλλον κανε ελεινο που ξερεις καλά στα μπουζουκια να καις τα ουισκι δεν κάνεις για Δημαρχος αποδείχθηκες πολύ λίγος!
    Δεν εμαθες 4 χρονια τωρα οτι χωρις μελετες δεν μπορεις να κάνεις τιποτα? Στεναχωριεσαι που δεν θα φανε τα κολληταρια σου απο τις απευθειας αναθεσεις εεεε?Περαστικα σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button