ΑθλητικάΚυπαρισσία

Νέες διακρίσεις για τον Α.Σ. Τάε Κβον Ντο Κυπαρισσίας – Μετάλλια σε διεθνές τουρνουά στη Βουλγαρία

Ενα χρυσό και τρία χάλκινα μετάλλια κατέκτησε ο Α.Σ. Τάε Κβον Ντο Κυπαρισσίας στο διεθνές τουρνουά τάε κβον ντο, που διεξήχθη στη Σόφια.

Ενας εξαιρετικός απολογισμός για το μεσσηνιακό σύλλογο, καθώς στο “10th Ramus Sofia Open 2023” συμμετείχαν 1000 αθλητές από δέκα χώρες. Αναλυτικά στη Βουλγαρία η Ιωάννα Ανδρουτσή πήρε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία +59 κιλά, ενώ οι Αγγελος Αλεξόπουλος (-23 κιλά), Ανδρέας Αλεξόπουλος (-40 κιλά) και Χαράλαμπος Γκόρος )-48 κιλά) κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.

Να σημειωθεί ότι από τους εννέα αθλητές που συμμετείχαν, οι εφτά έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση σε διεθνείς αγώνες, βάζοντας γερές βάσεις για το μέλλον.

Την 5η θέση κατέλαβαν οι Δημήτρης Καπόγιαννης, Κωνσταντίνος Γεωργιόπουλος, Πετρίνα Μπαρτζελιώτη, Χρήστος Γερόσταθος και Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος.

Ο προπονητής του συλλόγου Παναγιώτης Αλεξόπουλος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος “Από την προσπάθεια όλων των αθλητών, τους αξίζουν πολλά, πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια αυτή, καθώς και για την συνεργασία μεταξύ τους! Όλοι μαζί σαν ομάδα μπορούμε να δουλεύουμε για τα καλύτερα”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button