ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Νέο μπλακ ουτ -για περίπου μισή ώρα- στην περιοχή των Γαργαλιάνων και… δυσαρέσκεια από τις συχνές διακοπές ρεύματος

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής Γαργαλιάνων και κυρίως των επαγγελματιών με τις συχνές απρογραμμάτιστες διακοπές ρεύματος που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό.

Ένα ακόμη μπλακ άουτ σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα αφήνοντας χωρίς ρεύμα, για τουλάχιστον μισή ώρα, τις περιοχές των Γαργαλιάνων, Μαραθόπολης, Πύργου, Μουζακίου κ.α. Ωστόσο εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η διακοπή ρεύματος σημειώθηκε ενώ οι καιρικές συνθήκες ήταν καλές.

Πάντως, με την ξαφνική και χωρίς ενημέρωση διακοπή της ηλεκτροδότησης δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία των δομών, των επιχειρήσεων, των ελεύθερων επαγγελματιών, των νοικοκυριών και φυσικά στους συνανθρώπους μας ΑΜΕΑ των οποίων διακινδυνεύεται ακόμη και η ίδια τους η ζωή, ιδίως στις περιπτώσεις όπου είναι απαραίτητη η μηχανική υποστήριξη, αλλά και καταστροφές στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Εξαιρουμένων των περιπτώσεων που η διακοπή μπορεί να προέλθει από θεομηνία ή βραχυκύλωμα –όπως έγινε το βράδυ της Παρασκευής- γιατί δεν ενημερώνεται στις άλλες περιπτώσεις ο πληθυσμός;

Από ότι πληροφορίες συγκεντρώσαμε, η διακοπή οφείλεται σε γραμμή που τέθηκε εκτός στον υποσταθμό της Στενωσίας Πυλίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button