Κόσμος

Νέο παραλήρημα Ερντογάν: Αν χρειαστεί θα πάρουμε ζωές για να οικοδομήσουμε τη μεγάλη Τουρκία

“Αυτοί που πιστεύουν ότι τα λόγια μου είναι μπλόφες ή άδεια ρητορική, θα δουν πως το λάθος τους είναι θανάσιμο” επεσήμανε ο Τούρκος πρόεδρος.

Παραλήρημα δίχως τέλος και προς πάσα κατεύθυνση το Σάββατο από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Μιλώντας σε συνέδριο του κόμματος στη Σαμψούντα, ο Τούρκος πρόεδρος απείλησε με νέες στρατιωτικές επιχειρήσεις, μετά την κατάληψη του Αφρίν στη Συρία, περιγράφοντας το όραμά για την “μεγάλη και ισχυρή Τουρκία”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί ακόμα και με αιματοκύλισμα.
“Την μεγάλη (ισχυρή) Τουρκία οπωσδήποτε θα την οικοδομήσουμε. Αν χρειαστεί θα δώσουμε τις ζωές μας. Αν χρειαστεί θα πάρουμε ζωές” είπε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν.
Και συνέχισε: “Δεν θα ξεχάσουμε τις πληγές που άνοιξαν στην καρδιά μας τα τεχνητά σύνορα που χάραξαν. Μετά το Αφρίν ξεκινά η ανάσταση. Αυτοί που πιστεύουν πως οι παρατηρήσεις μου είναι μπλόφες ή άδεια ρητορική θα δουν πως το λάθος τους είναι θανάσιμο. Οι δηλώσεις μου αντικατοπτρίζουν την αποφασιστικότητα της Τουρκίας, τις πολιτικές του κράτους και τα αισθήματα του λαού. Θα τα καταφέρουμε ή θα σκοτωθούμε”.

Πηγή: news247.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button