Site icon Γαργαλιάνοι Online – Οι ειδήσεις και τα νέα της Τριφυλιας, της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου στην ώρα τους!

Νίκη για το ΓΕΛ Φιλιατρών απέναντι στο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας

Με την παρουσία περισσότερων από 350 μαθητών από 2 σχολεία άνοιξε την αυλαία του από την Κυπαρισσία το Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας.

Κερδισμένη ήταν αυτή την φορά η ομάδα του ΓΕΛ Φιλιατρών, αφού επικράτησε με σκορ 4-0 του 1ου ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας, στο γήπεδο της Κυπαρισσίας με μαγική ατμόσφαιρα στις κερκίδες.

Η ομάδα του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας που έχει κάνει μόνο 3 προπονήσεις προσπάθησε για το καλύτερο αλλά όταν σημειώθηκε το 0-1 από ένα φάουλ δεν κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα. Οι σκόρερ για το Λύκειο Φιλιατρών ήταν ο Παπαδήμος και από 1 γκολ σημείωσαν οι Λαμπρόπουλος, Κοροβίλας και ο Γιαννακόπουλος.

Μαθητές των δύο σχολείων παρακολούθησαν την αναμέτρηση, δίνοντας τον δικό τους παλμό από τις κερκίδες, ενώ πριν την έναρξη και οι 2 ομάδες φωτογραφήθηκαν μαζί δίνοντας τα χέρια.

 

ΕΠΑΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Βαλόφ Χρ., Καλογερόπουλος Σωτ., Κατρίτσης Αντ., Αντωνόπουλος Γιώργ., Μπουμπαγάτσογλου Φ., Τσιμπλής Κώστας, Αντωνόπουλος Γ., Κέλερης Γ., Καμινάρης Μάρ., Λέκα Αντριάνο, Καριότι Σ.

ΓΕΛ Φιλιατρών: Βασιλόπουλος Α., Μειντάνης Π., Οικονομόπουλος Ι., Μητρόπουλος Ι., Χρονόπουλος Π., Μειντάνης Δ., Παπαδήμος Αλ., Λαμπρόπουλος Χρ., Γιαννακόπουλος Φ., Κοροβήλας Α., Γώγος Σ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κώστας Αντωνόπουλος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΦΩΤΟ  ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Exit mobile version