Αθλητικά

Να διευρύνει το σερί του και να κρατήσει το «κάστρο» του – Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μάλαγα με μοναδικό στόχο τη νίκη

 

dpighiofsd1


Ο Παναθηναϊκός, για την 10η αγωνιστική της Euroleague, υποδέχεται απόψε ((21:00, Novasports 1) τη Μάλαγα και θέλει να διευρύνει το εντυπωσιακό σερί των νικών, ενώ στόχος είναι να παραμείνει η μοναδική ανίκητη ομάδα στη διοργάνωση εντός έδρας.

Οι «πράσινοι» έχουν εξαιρετική ψυχολογία και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να αλλάξει αυτό. Τα τελευταία θετικά αποτελέσματα και η εξαιρετική πορεία που έχουν επιδείξει τις τελευταίες αγωνιστικές, έχουν αλλάξει την ψυχολογία κόσμου και ομάδας και όλοι επιθυμούν η συνέχεια να δοθεί κόντρα στους Ισπανούς.

Ο Νικ Καλάθης στάθηκε στο γεγονός ότι ο ΠΑΟ πρέπει να εκμεταλλευθεί με τον σωστό τρόπο τον καλό ρυθμό που έχει, ενώ ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε ότι το επικίνδυνο παιχνίδι της Μάλαγα και ο γρήγορος ρυθμός στο τρανζίσιον απαιτούν την μέγιστη προσοχή των παικτών του.

Για τους Ισπανούς τα πράγματα είναι δύσκολα, αφού εκτός από τον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό έχουν να αντιμετωπίσουν και τις απώλειες τους, αφού ο Σερμαντίνι έχει πρόβλημα στο ισχίο, ενώ και ο Βαζίνσκι έχει υποστεί διάσειση. Και οι δύο παίκτες δεν θα βοηθήσουν την ομάδα τους στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ. Τη θέση του στη 12άδα θα πάρουν οι Οκουο και Σολουάντε.

Ο κόσμος θα παίξει για άλλη μια φορά τον δικό του ρόλο και οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να διευρύνουν το εντυπωσιακό τους σερί και να διατηρηθούν στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button