ΑγροτικάΤοπικά Νέα

“Να παρέμβει το κράτος στην αισχροκέρδεια των εμπόρων στο ελαιόλαδο” ζητούν οι αγρότες από το Χανδρινού και την ευρύτερη περιοχή

ΚΑΛΟΥΜΕ σε συμμετοχή όλους τους αγρότες του Νομού μας, τονίζουν σε ανακοίνωσή τους οι αγρότες!

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Χανδρινού την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου όπου συμμετείχαν αγρότες από την περιοχή, διάφοροι φορείς καθώς και εκπρόσωποι Αγροτικών Συνεταιρισμων και Συλλόγων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου Χανδρινού και Περιφέρειας, αποφασίστηκε την Τρίτη 13 Νοεμβρίου και ώρα 9.30 το πρωί οι αγρότες να συγκεντρωθούν στα γραφεία της Περιφέρειας στη Καλαμάτα απαιτώντας άμεσα την λύση στα τεράστια προβλήματα. Επίσης, ζητούν να καταγραφεί η ζημιά από το δάκο και να αποζημιωθούν, καθώς και να οριστεί μια ενιαία τιμή για το ελαιόλαδο.

Ζητούν να παρέμβει το κράτος στην αισχροκέρδεια των εμπόρων, ενώ την ίδια μέρα θα επισκεφθούν και τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ, όπου θα ζητήσουν την επιστροφή των χρημάτων από την Ενιαία Ενίσχυση που παρακρατήθηκαν παράνομα.

 

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Έτσι όλοι μαζί.
    ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ σε όλους τους ρουφιανο-προέδρους συνεταιρισμων και ομάδων παραγωγών που μαζί με τα τσιράκια των οικογενειών της Ιταλίας αισχροκερδουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button