Site icon Γαργαλιάνοι Online – Οι ειδήσεις και τα νέα της Τριφυλιας, της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου στην ώρα τους!

Να συζητηθεί ως κατεπείγον το θέμα του ΒΙΟ.ΚΑ. Γαργαλιάνων στο Δ.Σ. Τριφυλίας ζητά ο Πρόεδρος της Κοινότητας

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Τριφυλίας και το Δήμαρχο Τριφυλίας ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γαργαλιάνων κ. Β. Αγγελόπουλος ζητεί να συζητηθεί το θέμα του Βιολογικού (Μελέτη αποχέτευσης) Γαργαλιάνων ως κατεπείγον στην σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ., προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες των Γαργαλιάνων. Η επιστολή κοινοποιείται επίσης και στους δημοτικούς συμβούλους.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Αγγελόπουλου:

Μετά τα τελευταία δημοσιεύματα για το θέμα του Βιολογικού (Μελέτη αποχέτευσης) Γαργαλιάνων, η κοινωνία μας είναι ανήσυχη και προβληματισμένη. Ζητά να μάθει τις τελευταίες εξελίξεις για την μελέτη και την χρηματοδότηση του Βιολογικού. Το Τοπικό μας Συμβούλιο κατανοώντας την ανησυχία της κοινωνίας μας αποφάσισε (υπ. αριθ. 14/2020 απόφαση του) να ζητήσει όπως το παραπάνω θέμα συζητηθεί στην πρώτη συνεδρίαση τον Δ.Σ.

Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούμε όλους όπως αποφασίσετε να συζητηθεί το θέμα ως κατεπείγον στην σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ., προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες των Γαργαλιάνων υπεύθυνα και με σαφήνεια όπως άλλωστε το δικαιούνται.

Exit mobile version