Εκλογές 2019

ΝΔ: Καθυστερεί η ανακοίνωση των υποψηφίων Βουλευτών στην Μεσσηνία

Λίγα 24ωρα  πριν κατατεθούν τα ονόματα των υποψηφίων Βουλευτών στο Πρωτοδικείο το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει στα ύψη στην Μεσσηνία.

Οι ενδιαφερόμενοι περιμένουν – επιτέλους- την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων της ΝΔ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η οποία, παρά τα όσα έχουν διαρρεύσει, δεν έγινε και θα γίνει με την εξάντληση του ορίου που προβλέπει ο νόμος (μέχρι την Τετάρτη), προφανώς υπό το φόβο μήπως οι δυσαρεστημένοι “αποδράσουν” προς αλλά κόμματα, όπως αυτό του Κυριάκου Βελόπουλου.

Γεγονός είναι πως ο χρόνος δουλεύει εις βάρος των υποψηφίων που μόλις ανακοινωθούν θα πρέπει μέσα σε λιγότερο από 20 μέρες να γυρίσουν όλο το νομό, πράγμα πρακτικά αδύνατο.

Σε ότι αφορά το ψηφοδέλτιο σίγουρος θεωρείται ο Αντώνης Σαμαράς. Επίσης κανείς δεν αμφισβητεί τις τρεις γυναίκες του ψηφοδελτίου οι οποίες θα είναι η Πιπίνα Κουμάντου, η Παναγιώτα Ντίντα και η Νατάσσα Κυριακοπούλου ( και οι τρείς αναμένουν την επίσημη ανακοίνωση όμως αυτό είναι καθαρά τυπικό θέμα).

Όλα το ενδιαφέρον εστιάζεται λοιπόν στις υπόλοιπες τρεις θέσεις, με επικρατέστερους τον Γιάννη Λαμπρόπουλο και τον Μίλτο Χρυσομάλλη. Θέση στο ψηφοδέλτιο διεκδικούν τέλος ο Παναγιώτης Χαλβατσιώτης, ο Περικλής Μαντάς, ο Δημήτρης Σαμπαζιώτης, ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος.

Όπως γίνεται κατανοητό με τόσες υποψηφιότητες για τόσες λίγες θέσεις σίγουρα θα υπάρξουν και αντιδράσεις με την ανακοίνωση των υποψηφίων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button