Lifestyle

Νεκρή 26χρονη influencer – Βρέθηκε γυμνή στην άκρη του δρόμου

Γυμνή στην άκρη του δρόμου βρέθηκε η influencer Αλέξις Σάρκεϊ, η οποία είχε εξαφανιστεί την επομένη των Ευχαριστιών.

Η σορός της 26χρονης Αλέξις ανακαλύφθηκε το πρωί του Σαββάτου από εργάτες, σύμφωνα με την αστυνομία του Χιούστον. Η νεαρή influencer βρέθηκε γυμνή λίγα χιλιόμετρα μακριά από το διαμέρισμά της και δεν έφερε τραύματα.

Η Σάρκεϊ συχνά πόσταρε για τον σύζυγό της, Τομ, με τον οποίο είχαν παντρευτεί πέρυσι αλλά η σχέση του φέρεται να περνούσε κρίση τον τελευταίο καιρό και σύμφωνα με μαρτυρία κολλητής της Αλέξις που επικαλείται η New York Post, είχαν καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Η μητέρα της άτυχης 26χρονης, Στέισι Ρόμπινολτ, είχε πει στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι η κόρη της έφυγε από το διαμέρισμά της, έπειτα από έναν καβγά. Δεν πήρε το αυτοκίνητό της και κανείς δεν μπόρεσε να τη βρει για το υπόλοιπο της νύχτας και το επόμενο πρωί.

Την επόμενή μέρα ο σύζυγος της Αλέξις πήρε τη μητέρα της και της είπε ότι η κόρη της αγνοείτο και λίγες ώρες αργότερα η νεαρή βρέθηκε νεκρή.

Πηγή: New York Post

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button