Κόσμος

«Νεκρός» ξύπνησε λίγο πριν ο ιατροδικαστής αρχίσει τη νεκροψία

Σοκ στο νεκροτομείο

Για όλη του τη ζωή μάλλον θα θυμάται ένας ιατροδικαστής σε φυλακή στην Αστούρια της Ισπανίας. Δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει τη νεκροψία, ο νεκρός αποδείχτηκε όχι και τόσο… νεκρός αφού ξύπνησε.

Ας ξεκινήσουμε όμως από την αρχή. Ο τρόφιμος στο σωφρονιστικό κατάστημα βρέθηκε νεκρός στο κελί του και ακολουθήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες. Όπως μεταδίδει το «telecinco.es», ο Gonzalo Montoya χαρακτηρίστηκε επισήμως νεκρός από τους δύο γιατρούς των φυλακών και σύντομα θα βρισκόταν μέσα σε έναν σάκο με κατεύθυνση το Ιατροδικαστικό Ινστιτούτο του Οβιέδο, για να υποβληθεί σε νεκροψία για τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του.

Οι ιατροδικαστές δεν πίστευαν στα αυτιά τους όταν ο 29χρονος τρόφιμος άρχισε να βγάζει ήχους. Ο άνδρας είχε πέσει προφανώς σε κατάσταση καταληψίας, όπως δήλωσε τελικά ο ιατροδικαστής, και τόσο η αναπνοή του όσο και οι παλμοί του ήταν τόσο ασθενικοί που δεν μπορούσαν να τους ακούσουν οι γιατροί της φυλακής.

Ο «νεκρός» μεταφέρθηκε τελικά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Οβιέδο, όπου πιστοποιήθηκε πως έχαιρε άκρας υγείας. Ο Montoya ένιωθε περίεργα την προηγούμενη ημέρα και η γυναίκα του δήλωσε στα ισπανικά μέσα πως πάσχει από επιληψία.

Μια έρευνα είναι τώρα σε εξέλιξη για το πώς βρέθηκε ένας υγιής άνθρωπος στο τραπέζι του ιατροδικαστή…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button