Ελλάδα

Νεκρός στο κελί του βρέθηκε ο δράστης της άγριας δολοφονίας στο Περιστέρι

Νεκρός μέσα στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, όπου και κρατούνταν βρέθηκε ο 45χρονος δράστης της άγριας δολοφονίας, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, στις 20 Ιουλίου του 2017 στο Περιστέρι.

Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος είχε βγει με άδεια από ξενώνα του ψυχιατρικού νοσοκομείου Δαφνί και είχε πάει στο σπίτι του στο Περιστέρι όπου και κατακρεούργησε την 51χρονη σύντροφο του. Όπως είχε γίνει γνωστό από την αστυνομία, πριν από περίπου επτά χρόνια είχε σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο τη σύζυγό του στο Άνω Χαρβάτι στο Λουτράκι και έκτοτε ήταν τρόφιμος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης της δολοφονίας στο Περιστέρι άφησε την τελευταία του πνοή την Πρωτοχρονιά μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι φύλακες εντόπισαν τον ίδιο σε κώμα, ενώ ο Αλβανός συγκρατούμενος του είχε κόψει τις φλέβες του.

Ο συγκρατούμενος του 45χρονου κατέθεσε ότι και οι δύο έκαναν χρήση ηρωίνης και ότι αναγκάστηκε να κόψει τις φλέβες του για να μην πέσει και ο ίδιος σε κώμα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button