Τοπικά ΝέαΧώρα

Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε 47χρονος Ρουμάνος στη Χώρα

 

ekab-735x400


Ένας 47χρονος άνδρας υπήκοος Ρουμανίας εντοπίστηκε νεκρός σήμερα το πρωί μέσα στο σπίτι του, που βρίσκεται στην Χώρα του Δήμου Πύλου – Νέστορος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 47χρονος κατοικούσε στη Χώρα τα τελευταία χρόνια, έμενε μόνος του, ενώ το τελευταίο διάστημα εργαζόταν σε ελαιοτριβείο κοντά στην Χώρα. Ο άτυχος 47χρονος χθες το απόγευμα την στιγμή που εργαζόταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζήτησε από γνωστό του να τον μεταφέρει στο σπίτι του, όπως και έγινε.

Σήμερα το πρωί ο φίλος του προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, όμως δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και έτσι ειδοποίησε την Αστυνομία. Στο σημείο μετέβησαν άνδρες του Α.Τ. Γαργαλιάνων ενώ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την έρευνα φαίνεται πως αποκλείστηκε η πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας και όπως εκτιμάται ο θάνατος του 47χρονου οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου.

Την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button