Ελλάδα

Νεκρό βρέφος στο Παίδων: Πνίγηκε με το γάλα του – Η συγκλονιστική υπόθεση

Μία συγκλονιστική ιστορία και μια ανείπωτη τραγωδία εκτιλύχθηκε στο νοσοκομείο Παίδων στις αρχές του περασμένου Αυγούστου. Στη μονάδα αυξημένης φροντίδας, ένα βρέφος πνίγηκε από το γάλα του και δεν το πήρε κανένας είδηση μέχρι την αλλαγή της επόμενης βάρδιας. Το παρέδωσαν νεκρό στους γονείς την επόμενη μέρα.

«Οικογενειακώς μας καταστρέψανε. Ούτε ένα συγνώμη δεν μου ζήτησε κάποιος εκεί μέσα. Ένα συγνώμη ήθελα να το ακούσω από τους υπεύθυνους. Δεν μου έμεινε και κάτι άλλο να κάνω μόνο αυτή τη μήνυση. Δεν το πιστεύω ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε ένα υγιέστατο μωρό», δήλωσε στο Star ο πατέρας του μωρού.

Όπως είπε ο ίδιος, περίμεναν να πάρουν εξιτήριο. Το μετέφεραν στο νοσοκομείο φοβούμενοι ότι έχει κορονοϊό:

«Ενώ μας έπαιρναν τηλέφωνο και μας λέγανε ότι “είναι ένα παιδί υγιέστατο γιατί μας το φέρατε εδώ” δηλαδή μας ρίχνανε και ευθύνες γιατί το πήγαμε εκεί… Στις 8-9 ημέρες βρήκαμε πέντε κλήσεις από το νοσοκομείο ξυπνώντας εκείνο το πρωί. Κατάλαβα με τη μία με τις πέντε αναπάντητες ότι κάτι έχει συμβεί και παίρνουμε τηλέφωνο και μας είπανε ό,τι χειρότερο μπορούσαμε να ακούσουμε, ότι έγινε εισρόφηση γάλακτος. Ότι το παιδί ταΐστηκε τρεις παρά τέταρτο το πρωί και έξι παρά τέταρτο το πρωί βρέθηκε ωχρό, πνιγμένο μέσα το γάλα του».

Οι γιατροί το επανέφεραν στη ζωή, αλλά ήταν κλινικά νεκρό. «Έσβησε» μετά από δυο μέρες, στις 13 Αυγούστου. Ως αιτία αναφέρεται η διάμεση πνευμονίτιδα και η υποξική εγκεφαλοπάθεια. Ο πατέρας πήγε σε αστυνομικό τμήμα και ζήτησε την ποινική δίωξη των υπευθύνων.

Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία η οποία έχει φτάσει σε εισαγγελέα, ο οποίος και θα αποφασίσει για την άσκηση ποινικής δίωξης ή όχι.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button