Υγεία

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή/τριας & Μαίας/ευτή

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή και την Παγκόσμια Ημέρα Μαίας/Μαιευτή 2022 , διοργανώθηκε σήμερα στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείο μία σεμνή εκδήλωση ως μικρή ένδειξη εκτίμησης στο σπουδαίο έργο των Νοσηλευτών/τριων και Μαιών/ευτών του Νοσοκομείου μας.

Η Διοικήτρια του Γ.Ν.Μεσσηνίας κ.Ελένη Αλειφέρη τους ευχαρίστησε θερμά για το πολύτιμο έργο που επιτελούν καθημερινά και τις υπηρεσίες που παρέχουν με ευαισθησία στους ασθενείς μας και δήλωσε ότι οι νοσηλευτές και οι μαίες αποτελούν σημαντικό πυλώνα στήριξης του συστήματος υγείας, κινούνται με γνώμονα τη φροντίδα υγείας και επίκεντρο τον άνθρωπο .

Η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας της Ν.Μ.Καλαμάτας κ. Αδαμοπούλου Θεοδούλη συνεχάρηκε όλους τους Νοσηλευτές και τις Μαίες του Νοσοκομείου οι οποίοι στην εποχή της κρίσης αντιμετώπισαν με θάρρος, τόλμη, αλληλεγγύη, ευαισθησία και υψηλό αίσθημα ευθύνης τους ασθενείς μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button