Τοπικά Νέα

Νοσοκομείο Κυπαρισσίας: Νέα κινητοποίηση ενάντια σε αναστολές, απολύσεις και το «νέο ΕΣΥ» [βίντεο]

“Είμαστε κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου και όχι κατά των εμβολίων”

Να επιστρέψουν στην εργασία τους οι υγειονομικοί που έχουν τεθεί σε αναστολή, να ενταχθούν όλοι οι υγειονομικοί στα βαρέα και ανθυγιεινά, να μονιμοποιηθούν οι συμβασιούχοι, να μην προχωρήσουν ιδιωτικοποιήσεις στα νοσοκομεία, να μην συγχωνευθούν υπηρεσίες των νοσοκομείων, ήταν τα αιτήματα των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, που το μεσημέρι της Τρίτης πραγματοποίησαν κινητοποίηση έξω από την κεντρική είσοδο, στο πλαίσιο στάσης εργασίας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ).

Η πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου κα Ξένια Στρατικοπούλου σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι ο Σύλλογος Εργαζομένων της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας, μαζί με τους εργαζόμενους,  διεκδικούν την ένταξή τους στα βαρέα και ανθυγιεινά, τις μονιμοποιήσεις των εκτάκτων, να θεωρηθεί εργατικό ατύχημα ο θάνατος εργαζομένου από covid και την ανανέωση συμβάσεων.

Από την πλευρά της η Ειρήνη Βεϊζάι τόνισε ότι είναι κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου και όχι κατά των εμβολίων, όπως διαδίδουν μερικοί, ζητώντας τα νοσοκομεία να δουλεύουν για όλο τον κόσμο, όπως πρέπει, να γυρίσουν πίσω στις δουλειές τους, με τις μάσκες και με τα μέτρα προστασίας και να αναγνωριστούν τα χαρτιά με τα αντισώματα που έχει ο καθένας.

Η Ειρήνη Λάμπρου είπε ότι το νοσοκομείο υπολειτουργεί, σημειώνοντας ότι είναι τρεις βδομάδες κλειστό, ότι συνάδελφοί της νοσούν και μεταδίδουν τον ιό παρόλο που είναι εμβολιασμένοι, συμπληρώνοντας ότι η κλινική υπολειτουργεί και ότι οι συνάδελφοί της δουλεύουν σε διπλοβάρδιες για να μπορέσουν να βγάλουν το πρόγραμμα.

Τέλος, η Αγγελική Μουτσολάρη τόνισε ότι ο καθένας επιλέγει τι θα κάνει με το σώμα του, λέγοντας πως είμαστε ενήλικες, διαβάζουμε, έχουμε κρίση και έτσι αποφασίζουμε.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις στο παρακάτω βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΚΟΒΙΝΤ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΟΒΙΝΤ Ή ΣΤΙΣ ΜΕΘ ΔΕΝ ΚΥΝΔΙΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ , ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Η ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΩΝ. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ, ΕΤΣΙ ΠΙΕΣΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ. Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΩΝ ΛΟΓΩ ΑΝΑΣΤΟΛΩΝ . ΟΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.
    ΝΔ η παΝΔημια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button