Πολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Ντοκιμαντέρ «ΛΑΡΙΣΑ, Η ΠΕΛΑΣΓΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ», στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσσηνίας

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας σε συνεργασία με το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου και με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας διοργανώνει την προβολή του ντοκιμαντέρ «ΛΑΡΙΣΑ, Η ΠΕΛΑΣΓΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ»,  το Σάββατο στις 25 Ιανουαρίου 2020 στις 12.00 μ.μ., στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσσηνίας.

Πρόκειται για μια παραγωγή του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας του 2019, σε σκηνοθεσία της Κλεώνης Φλέσσα, διάρκειας 30 λεπτών.

Στο ντοκιμαντέρ παρουσιάζονται 8.000 χρόνια ιστορίας και πολιτισμού της Λάρισας, πόλης κτισμένης στην καρδιά του εύφορου θεσσαλικού κάμπου, στο σταυροδρόμι εμπορικών οδών πλάι στον Πηνειό ποταμό που κατοικείται διαχρονικά από την αρχαιότητα έως και σήμερα.

Την προβολή του ντοκιμαντέρ θα προλογίσουν η Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας Δρ. Ευαγγελία Μηλίτση-Κεχαγιά και η Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας Δρ. Σταυρούλα Σδρόλια ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση με την σκηνοθέτιδα κ. Κλεώνη Φλέσσα.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη

Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσσηνίας, Καλαμάτα, Μπενάκη και Αγ. Ιωάννη (κτήριο παλαιάς Δημοτικής Αγοράς, έναντι Αγ. Αποστόλων)

Τηλ. Επικοινωνίας: 27210 63100/27210 26410

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button