Κόσμος

Ντόναλντ Τραμπ εναντίον ΝΒΑ: «Κάποιοι εκεί μέσα είναι πολύ χαζοί»

Ενοχλημένος με τα σχόλια που γίνονται εναντίον του από μέλη του ΝΒΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε “χαζούς” όσους τον κριτικάρουν για τη φιλοσοφία και την πολιτική του.

Με τις εκλογές να πλησιάζουν, ο Ντόναλντ Τραμπ αντιλαμβάνεται πως η προεδρία του κινδυνεύει να μην επεκταθεί για δεύτερη τετραετία. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ βλέπει αντιδράσεις, βλέπει και μια λίγκα όπως το ΝΒΑ να μιλάει συνεχώς εναντίον του, με τους αθλητές της να δηλώνουν την αντίθεσή τους στην πολιτική και τη φιλοσοφία του Τραμπ, ο οποίος τα έβαλε το πρωί της Τρίτης (11/8) με όσους στέκονται απέναντί του.

“Κάποιοι άνθρωποι στο ΝΒΑ είναι πολύ, πολύ κακοί και ειλικρινά πάρα πολύ χαζοί για να με κριτικάρουν” ήταν το σχόλιό του προέδρου των ΗΠΑ, που έχει καταλάβει ότι όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε της σεζόν στην κορυφαία μπασκετική λίγκα του κόσμου και ταυτόχρονα πλησιάζουν οι εκλογές, τόσο οι αντιδράσεις και οι δηλώσεις εναντίον του θα πληθαίνουν. Γκρεγκ Πόποβιτς, Στιβ Κερ, ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι οι τρεις που έχουν εκφραστεί πολλάκις με αρνητικά λόγια για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button